Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megundorodott tőlem a barátom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megundorodott tőlem a barátom, mit csináljak?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, a barátom 25 éves és 1,5 éve vagyunk együtt. Eddig minden nagyon jól alakult köztünk, szerelmesek vagyunk egymásba.

Három hete elmondta, hogy van egy fura vágya, ami már régóta motoszkál benne: ki akarja nyalni a puncimat úgy, hogy napok óta mosdatlan. Amikor elmesélte nagyon meghökkentem, le is kiabáltam a fejét, hogy mit képzel magáról, minek néz, de végül pár napra rá beleegyeztem. Megkért, hogy viseljek intim tölcsért, amit menstruációkor szoktam, hogy ne fojjon ki belőlem semmi addig. Megtettem neki. Bennem volt 4 napig.

Volt bennem egy kis görcs emiatt, de végül sikerült elengednem magam, és este szexnél megengedtem a barátomnak, hogy kinyaljon.

Amikor megérezte a szagom, láttam rajta, hogy fintorog egy picit, nem igazán tetszett neki, de végül belenyalt a nunimba... hát felfordult a gyomra. Elkezdett öklendezni, meg köpködte ki és fujjogott, én pedig majd elsüllyedtem szégyenemben. Nagyon kellemetlen volt.

Amióta ez történt, azóta nincs szex köztünk. Próbáltuk már kétszer, de egyszer sem sikerült. Azt mondja, hogy mindig eszébe jut az az íz, amit "akkor" érzett, és úgy érzi megundorodott tőlem. Nem tud rám úgy tekinteni, mint egy kívánatos nőre.

Borzasztóan ki vagyok készülve, amikor ezt írtam, akkor is telesírtam egy kupac zsebkendőt, nem hiszem el, hogy egy ilyenen megy tönkre a kapcsolatunk, eddig minden olyan jó volt. Rettentően szégyellem magam. Nem tudom hogy lehet ezt rendbehozni. Lesz még olyan a szexuális életünk, mint azelőtt volt?

2017. szept. 13. 17:43
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
90%

Ha igaz ez a mese, akkor mégis mit várt a hülyéje, rózsaillatú pun.cit?

A barátod megérdemelte, amit kapott, te meg megérdemled azért, mert belementél ebbe a baromságba.Én nem teljesítettem volna ezt a kitalálását az biztos.Tudod nem kell minden hülyeséget teljesíteni azért, hogy a pasi melletted maradjon.

Egyszerűen az emberek unalmukban már nem tudják mit találjanak ki, aztán meg meglepődnek, ha balul sül el.Fuck Logic.

2017. szept. 13. 18:52
 22/29 anonim ***** válasza:
97%

Én sajnálom a kérdezőt, és még hülyének (bocs') se mondom. Egyszerűen szerelmes, és ha az ember szerelmes orbitális hülyeségre képes, még akár olyanra is, amit egyébként józan ésszel el nem tud képzelni.

Szerintem ennek a kapcsolatnak vége, és ne sajnáld kérdező, még akkor se, ha odáig vagy ezért a srácért.

Kísérleti nyúlnak szánt, ki akarta ezt a helyzetet próbálni.

Nem kell külön anatómiai ismeret, tudhatta előre,hogy mi vár rá.

2017. szept. 13. 19:36
 23/29 anonim ***** válasza:
26%
Mondjuk az lehet segítene, ha most már azért megmosnád.
2017. szept. 13. 19:40
 24/29 anonim ***** válasza:
42%
A barátod megkapta amit akart. Most meg duzzog? Mit csinálj? Undorodj meg tőle, mert ilyen.
2017. szept. 13. 21:13
 25/29 anonim ***** válasza:
56%
Ti elhiszitek hogy ez a kérdés nem kamu? :D Ne már...
2017. szept. 13. 21:20
 26/29 anonim ***** válasza:
85%
4 napig büdösödött benned az intimtölcsér? Még jó hogy nem kaptál fertőzést.
2017. szept. 13. 22:30
 27/29 anonim ***** válasza:
50%
joeg... en ffit nem engedtem magamhoz ha nem zuhanyoztam elotte vagy legalabb reggel!! allandoan intim torlokendot hasznaltam hha spontan arra kerulne a sor, se legyen epp pisi szagom vagy izem odalenn. eleve ha ilyet kert volna tolem barmelyik parom is valszeg elgondolkodtam vna h beteg, nemh meg teljesitem is a kivansagat... egyebkent ja, minden no budos odalenn akkor is ha akar egy napig nem furdik, van folyasunk es miegymas, magamtol undorodom pl egy menstruacios idoszakban, es meg frissen furdotten is frusztralr vagyok ha a parom oda leteved, nemhogy meg tobb napig budositsem magam, hat fujjj :S kerdezo: a parod beteg, de te is h ebbe belementel. edd megamit foztel.
2017. szept. 14. 03:02
 28/29 anonim ***** válasza:
31%

Ezt a kamukérdést. Kinek jut ilyen eszébe egyáltalán???

rohadtul ráérnek egyesek..

amúgy kívánom neked ugyanezt igazából ez megint az az idióta dinnyeárus tuti..aki éjszaka unalmában kamukat írogat..

2017. szept. 14. 11:31
 29/29 anonim ***** válasza:
Mi az az intim tölcsér? Válaszom: Nem lett volna szabad teljesítened a kérését. Ezt előre tudni lehetett, hogy így lesz.
2017. szept. 14. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!