Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek még mindig az exét szereti és ez sose fog változni?
Én félek a magánytól és szeretethiányos vagyok, egyedül élek, egy gyárban dolgozom 26éves vagyok.
Összejöttem egy olyan pasival aki 33éves és még nem dolgozta fel az exét, aki állítása szerint pénztárcának használta ( éttermekben ettek,vett neki ruhákat, eljártak ide oda és 8hónapig tartott ez) állítása szerint ő is fél a magánytól.
Nem zavart hogy az exét még szerette, úgy voltam vele meg ismer meg látja nem vagyok érdek ember és belém szeret. De amikor haza jön ( 2hónap után hozzám költözött) és nem várom őt főt ételel, vagy nem bújok belé olyankor azt gondolja bajom van vele, ami igaz is mert olyan érzésem van mintha nem szeretne engem, igaz bele fáradtam abba hogy átlagos külsöm van szürke kis egérként nézek ki, és emiatt sose kaptam egy pasitól se igazi érzelmeket csak kihasználás ami abból állt hogy jöttek nagy szavakkal hogy lefektessenek és arra használjanak és a váltamon sírják ki azt hogyan bánnak velük a csini babák miközben ők meg velem bánnak úgy. Akivel meg most vagyok hiányolom a figyelmet, a beszélgetéseket amik alig vannak, a valódi érdeklődést, azt hogy valami módon kimutassa érez valamit irántam. De lehet sose fog kiszeretni az exéből és átszeretni belém hiába már velem él, mert bennem nincsen olyan dolog ami megfogta a lelkét az exe.
Próbáltad már megbeszélni vele?
Mert az olyan emberek akik felnek a maganytol bele tudnak magyarazni szep dolgokat kis jelentektelen hulyesegekbe.
Tovabba ha leülnétek, tisztán ki lenne terítve hogy kinek mi az ami rosszul esik, és tudnátok alkalmazkodni egymáshoz.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!