Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha a párod öngyilkossági kísérleten kapnád?
Hónapok óta depressziós vagyok és pánikrohamaim vannak. Sose akartam öngyilkos lenni, de nemrég már betelt a pohár, amikor már a párom is minősíthetelenül kezdett velem viselkedni ok nélkül szinte.
(Alaptalan megcsalàs vádak, állandó ok nélküli üvöltözés)
Amikor megtudta, egyszerűen pofon vágott erőből, és megmondta, örüljek, hogy csak ennyi, mert ha kàrt merek tenni magamban valaha is, sokkal nagyobbakat fogok kapni, reméli, ez egy életre visszatart.
Kicsit úgy érzem, nem volt korrekt, mert csak rosszabbul vagyok
L
Szerintem én megmondanám neki, hogy szakítunk, és a pszichiátriát javasolnám, mert ők a szakemberek, és ott viszonylag biztonságban vagy magadtól, figyelnek vagy hamarabb tudnak segítségedre lenni, ha mégis megtennéd odabenn is.
és pszichológussal is beszélj, mert alapvetően lelkiek a gondjaid, nem szorulsz gyógyszeres kezelésre.
25f
És mi lenne, ha elhagynád?
Hmmm? Vagy tudod mit, várd meg, míg ő ver agyon a SEMMIÉRT, akkor nem kell kötélre költened ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!