Öngyilkossági kísérleten túllevők, miért nem sikerült, és hogyan reagáltatok erre ti és a környezetetek?
Engem már nem vesznek komolyan szerintem, annyiszor hajtogatom hogy megölöm magam és annyiszor teszem meg ugyanazokat a dolgokat , hogy ne mhinnék hogy meg is történik. Vagdosom a karomat, nagyon sok erős gyógyszert vettem be, amitől csak beszédültem és olyan volt mintha berúgtam volna, de nem mondtam anyumnak hogy rosszul vagyok csak hogy sokat vettem be. (amúgy erős nyugtató)
és nem figyelemfelhívásként csináltam ,bár kitudja lehet hogy tudatalatt mégis.
15.l
Az utolsó válaszolóhoz hasonló élményeim nekem is voltak :|
utolsó előtti, mert csúnya vagyok, régebben beszólogattak, nincsenek barátaim, a családomról ne is beszélve,az sincs kb, mert széthullott nagyon, főleg apám távolodott el tőlem (elköltözött), az anyagiak miatt is.. a külsőm is.. minden.
És úgy ahogy az utolsó leírta én is sokáig fent szoktam lenni, rámjön a szomorúság és a kényszer hogy valamit tegyek.. és így történnek dolgok.
15/L voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!