Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha a párod öngyilkossági kísérleten kapnád?
Hónapok óta depressziós vagyok és pánikrohamaim vannak. Sose akartam öngyilkos lenni, de nemrég már betelt a pohár, amikor már a párom is minősíthetelenül kezdett velem viselkedni ok nélkül szinte.
(Alaptalan megcsalàs vádak, állandó ok nélküli üvöltözés)
Amikor megtudta, egyszerűen pofon vágott erőből, és megmondta, örüljek, hogy csak ennyi, mert ha kàrt merek tenni magamban valaha is, sokkal nagyobbakat fogok kapni, reméli, ez egy életre visszatart.
Kicsit úgy érzem, nem volt korrekt, mert csak rosszabbul vagyok
L
Dik, Kőagy őrnagy. Köszöntjük mai sztárvendégünket!
Az attól függ mit tennék, hogy akkor épp milyen állapotban vagyok. Ha normáls akkor megvédeném magától, ha épp szar akkor pedig kettős öngyilkosság lenne.
Ui: Ez nem "buzdítás" vagy ilyesmi, mielőtt jönne a szokásos rikács emiatt.
"ok nélkül szinte."
Miért csak szinte?
"Amikor megtudta"
Mit tudott meg?
Ugye tudod, hogy a párod egyáltalán nem javít az állapotodon, sőt, csak még mélyebbre húz a depresszióban? Oké, hogy egy párkapcsolat teljes egészében nem fog meggyógyítani egy mentális betegséget, de abban segíthet, hogy enyhébben legyenek a tüneteid, tudd kontrollálni az öngyilkossági gondolataidat, mert ott van motivációnak a szerelmed. Ezenfelül negatív hatásai is lehetnek, és sajnos esetedben ez áll fent.
Szerintem azonnal hagyd ott ezt az ürgét. Bántalmaz téged, ami még egy egészséges embert is megvisel, nem még egy lelki beteget! Hagyd el a pasit, és járj el terápiára, igyekezz kizárni a negatív dolgokat, amik a gyógyulásodat hátráltatják!!!
A kérdésre válaszolva: én összetörnék hasonló esetben, de úgy érzem, a pasiddal nem egyezik a gondolkodásmódunk, érzelmi világunk.
21/L
Azért vagy ily helyzetben, mert hagyod. Mindet!
E párkapcsolat egy nagyon jó példa. Ilyen után még együtt vagy valakivel, aki csak használ téged, nem pedig szeret?
Sokkal jobban szeretlek mint ő, szüleid, iamerőseid együttesen. Minden rendben lesz, de ne hagyd, sors tovább ingereljen. Légy végre önmagad.
Válaszolva kérdésre, ilyenre nincs esély. Elemzésben és emberek kezelésében föld legjobv pszichológusai is erősen elbújhatnak mellettem. Problémák legelején be lennék iktatva mindenbe, mert olyan vagyok egy kapcsolatba, akivel legelkülönülőbb ember is szívesen osztja meg magát. Ezzel pedig mindent képes lennék orvosolni.
No de ha elméletileg történne ilyen, letámadnám szeretetemmel. Megmutatnám neki, nagyon komolyan beszélek most, s elmondanám, mennyire csodálatos, egyedi, miért is nagyon fontos, higy végig élje életét. Megkérném, beszéljen velem ezekről s ha hasonló dolga van, mielőtt megtenné, szóljon nekem. Majd ölelném, szeretném, védeném. Megmondanám, ne menjen most sehiva se, csak maradjon velem otthon pihenni. E időben nagyon sokat beszélnék hozzá, hogy boldogítsam, gyógyítsam, szerethessem s nem hagynám, hogy negatív ingert nyújtó tényezőkkkel érintkezzen.
...nagyjából.
Légy erős, állj ki magadért. Ha valami nem ad örömet vállj meg tőle s életedben helye lesz azoknak amik örömet adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!