Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, pasik! Mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, pasik! Mit gondoltok az olyan nőről, akinek úgyan vannak gyerekei, férje, mégis pasizna? Az okokat most nem ecsetelném.

Figyelt kérdés
Ti összejönnétek vele alkalmi szinten, havegyértelmű hogy a nő szeretné? Vagy nem vállalnátok be? Mièrt nem?
2017. szept. 13. 18:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem lenne senkim, akkor össze jönnék vele alkalmira simán. Nem érdekelne a családja, csak ő!

25f

2017. szept. 13. 21:53
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Amennyiben tetszik, ápolt, tiszta, intelligens, akár még beszélgetni is lehet vele, valamint működik oda-vissza a diszkréció, akkor igen. Nincs jogom senkit elitélni, nem tudom milyen élethelyzetben van, valószínüleg hiányzik neki valami, amit máshol keres, de borítani nem akar. megértem és még segíthetnénk is egymásnak. Sokan vannak így ezzel, többen mint gondolnánk. Többek közt én is. De ez mindenki magánügye, és lepontozni nyugodtan lehet, pedig csak őszinte voltam.

44F

2017. szept. 13. 23:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Nem igazán alkalmira, hanem inkább hosszabb, titkos kapcsolatban gondolkodnék vele.
2017. szept. 13. 23:30
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha megvan a kémia igen, de szó sincs válásról!

40/F/Bp

2017. szept. 14. 05:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Összejönnék vele alkalmira,de hosszabb kötetlen kapcsolatra is.
2017. szept. 14. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!