Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért keres mégis, ha már újranősült?

Figyelt kérdés
Elváltunk, ő később ismét megházasodott, gyereket terveznek vagy már lehet úton is van. Az esküvője előtt is és az esküvő után is megkeresett, hogy hiányzom neki és találkozni szeretne velem kettesben. Mi lehet az oka? Elvileg boldog, hisz elvette az új nőt, gyereket akar tőle. Akkor? Mire jó ez? Mi állhat a háttérben?
2017. aug. 23. 15:22
 1/6 anonim ***** válasza:
87%
Potyad.gásban reménykedik...
2017. aug. 23. 15:23
 2/6 anonim ***** válasza:
80%

:D Szereti a mostanit, de téged még simán még megd..gna. :D

És te megszakítottad vele a létező összes helyen a kapcsolatot? Levegőnek nézed..stb?

Azért csinálja mert látja, hogy vevő vagy a közeledésére!

2017. aug. 23. 15:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy azt akarod hallani, hogy "mert szeret", de nem. Ugyanúgy az új nőjét/feleségét se szereti. Jól leírták, potyadigidugiban reménykedik.
2017. aug. 23. 15:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Azt nem is gondoltam hogy szeret, csak nem tudom mire jó ez neki.
2017. aug. 23. 15:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek olyan embert aki hasonlóan viszonyul az exfeleségéhez. Nála mondjuk annyi volt, hogy megbánta hogy akkor félrelépett és elhagyta a családját. Azért hívta sokszor a volt asszonyt, hogy hátha ő is hasonlóképp érez. Mivel nem így volt, ezért elvette az új nőt akit "szeret", mert attól félt, hogy egyedül marad. Lehet nála is ez van, lehet az van amit előttem írtak.

Rákérdeztél erre konkrétan, hogy miért csinálja?

2017. aug. 23. 16:22
 6/6 anonim ***** válasza:
48%
Hát belemártaná még a farkát párszor a régi, kellemes punciba. Vélhetően ez áll a háttérben.
2017. aug. 23. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!