Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mégis mit tegyek?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, épp összeköltözünk, közös lakás, tervezzük a gyereket stb. Szóval felmerült a házasság kérdése és a párom teljesen elzárkózik magától az esküvőtől. Nem akarok nagy rongyrázást, csak egy aranyos kis klasszikus esküvőt, amúgy sincs nagy család/baráti kör, de ő még egy családi bulitól is lelkibeteg pláne, ha ő lenne a középpontban. Azt mondta elvesz egy egzotikus szigeten, meg ha ketten vagyunk két tanúval, nem a házassággal, az esküvővel van baja. Viszont ez a megoldás sehogy sem jó, egyrészt családi botrány lenne belőle másrészt ezzel összetörné a nagy álmomat. Viszont azt sem szeretném, hogy ne házasodjunk össze, mert a szivem szakadna meg úgy is, meg milyen az, hogy a gyereket a nevére veszi, de a gyerekei anyját nem?

Nagyon szeretem és amúgy tökéletes a kapcsolatunk, de mit tegyek? Ettől megőrülök. Neki csak egy napot kéne kibírnia miattam, én viszont egész életemben bánnám, ha engednék neki :(

27/L

2017. aug. 13. 01:38
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Tehát mégis csak a fehér ruhában parádézás hiányzik miközben középpontban vagy. Nem magyarázd a téged nem vesz a nevére, meg neked csak a jogviszony számít, mert pont a valamekkora körben való banzáj miatt fáj a szíved. Nincs vele baj, csak akkor mondd azt. Amúgy meg ha hajlandó elvenni, azt az egy napot tényleg kibírná. 2 óránként egy tüske, aztán már oldott lenne végig.

31/f

2017. aug. 13. 02:10
 2/6 anonim ***** válasza:

Mi lesz, ha terhes leszel, vagy megszületik a baba? Nem mehet majd senki látogatóba, mert ő nem szereti a felhajtást?

Másfelől, ha neked a neve és a kötődés a fontos, akkor te is engedhetnél. Legyen két tanús esküvő, aztán grillezzetek a kertben lagzi gyanánt a családdal. Vagy legyen normál esküvő, lagzi nélkül.

Hogy akartok gyereket, ha egy ilyen banális dologban sem tudtok megegyezni?

2017. aug. 13. 02:12
 3/6 A kérdező kommentje:

Én nem mondtam, hogy nem szeretnék lagzit, csak azt, hogy nagy rongyrázást nem. Tehát nem százfős felhajtást mindenféle extrákkal, hanem egy meghitt, jókedvű mulatozást...

Azért írtam, hogy fontos hogy a nevére vegyen, mert a másik lehetőség az lenne, hogy akkor házasság sincs, nem hogy esküvő.

Nem mentegetőzök, de amúgy minden másban teljesen egyet értünk és kiegészítjük egymást. Gyerektémában is még a névválasztáson sem vitáztunk, az anyagiakon sem szoktunk meg úgy semmin se. Sok mindenen mentünk keresztül eddig és mindent megoldottunk, épp ezért vagyok most ennyire megsz.rva, mert nem volt még ilyen lehetetlen(nek tűnő) vitánk...

2017. aug. 13. 02:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Meg kéne emberelnie magát... Egy napot kibír könyörgöm...

Egy 30-50 fős vacsorát csak túlél!!!!

2017. aug. 13. 08:54
 5/6 anonim ***** válasza:

És akkor mivan, ha balhézik a családod? Szereld le pket, de ha a párod kéttanúsat akar, akkor azt akar, és miért épp neki kéne alkalmazkodnia?

Hmmm?

Nőként nem értem ezt a hisztit, amit egyesek levágnak a fehér ruha miatt. :D

2017. aug. 13. 17:05
 6/6 A kérdező kommentje:

Azért neki "kéne" alkalmazkodnia, mert ő az egyetlen, aki a kéttanúsnak örülne, ellenben velem és az egész családdal, másrészt neki 1 napot kéne kibírnia én viszont egész életemben bánnám... szóval neki apróság lenne feladnia az elveit, ahhoz képest ami akkor lenne ha nem adná fel.

Másrészt meg nem kell megérteni a fehér ruha körüli hisztit, mindenkinek vannak álmai, vágyai én nem többmilliós fényűző lagzira vágyom. Más tetováltat, meg színes hajat fest, meg ki tudja még milyen hóbortok vannak és?... mit kell ezen megérteni? Biztos neked is van álmod, amit szeretnél megvalósítani és neked is rosszul esne, ha ez egy olyan ember miatt hiúsulna meg, aki szeret téged és jót akar neked...

Az meg nem igaz, hogy a párom kéttanúsat szeretne és pont... azt nem ő szeretné magától, csak ha már én felhoztam, akkor erre "lenne képes", hogy megmutassa nem a házasság, hanem az esküvő a probléma.

2017. aug. 13. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!