Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy legyozzem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy legyozzem a felelmem?

Figyelt kérdés
15 eves koromba volt az elso baratom ,o volt az elso szerelmem is egyben ,az elejen egesz jol megvoltunk de utanna jatszadozni kezdett velem ,ez ment 2 evig ,hogy egyik nap jartunk masik nap szakitott velem...2 ev kellett mig elfelejtettem ,addig nem volt senkim ...most van egy 23 eves baratom es nagyon jol megvagyunk ,viszont minden nap attol rettegek h o is elhagy ,es nem tudom semmivel lenyugtatni magam ,felek hogy ugyanaz lesz mint az elozovel ,akkoris ha mar idokozbe felnottem...mostmar 20 eves vagyok ,es megis rettegek es a szerelmet egy csataternek tekintem ,utalom h szeretek....utalom h szeretem mert olyan sokba kerul vkit szeretni...
2008. okt. 20. 17:19
 1/4 anonim ***** válasza:
18%
Akkor vonulj zárdába, más megoldás sajnos erre nincs. Ha te nem tudsz feloldódni mellette, azt érezni, hogy szeret, bízni, akkor nincs értelme.
2008. okt. 20. 17:22
 2/4 A kérdező kommentje:

kedves elso valaszado ,nincs mindenkinek olyan nagy szerencseje hogy soha ne erje csalodas .

ilyen valaszokra meg nincs szuksegem..

2008. okt. 20. 17:24
 3/4 anonim válasza:
54%

15 évesen a szerelem nem csatatér, hanem játszótér! Akkor még nem fogja fel senki mit is jelent a szó valójában, csak játszadoznak, kíváncsiak stb. Az első csalódás után valóban nehéz megbízni a másikban, de gondolj arra, hogy ő már egy felnőtt ember és nem egy gyerek, aki játszadozik.

Valamint az igazi megtalálása előtt lehet, hogy még sok csalódást fogsz átélni, de hidd el, ha megtalálod a párod elfelejted mindet:)

2008. okt. 20. 17:32
 4/4 anonim ***** válasza:
52%
Mindenkit ér csalódás, téged még nem is egy túl nagy ért, bár lehet annak élted meg, de nem erőszakoltak, csaltak meg, árultak el, dobtak ki, stb... Vedd tudomásul, hogy másik ember van melletted és kész.
2008. okt. 20. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!