Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én kombinálom túl vagy valós a félelmem?
barátomnak újabban írogat egy csaj mióta MI együtt vagyunk h mennyire bánja h nem jött vele össze meg ilyenek. és ma mondta barátom h megint elkezdett írogatni neki. kértem h másolja be. erre azt írta h nem mert csak felhúzom magam. pedig én csak kíváncsi voltam h mikor írt neki pontosan a csaj. mondtam is neki de ő azt mondta h nem mutatja meg mert h neki csak én kellek és h az a csaj lényegtelen. erre mondtam neki h igen tudom épp ezért nem húznám fel magam azon amit írt. de erre azt mondta h de ő nem másolja be mert már lelépett a csaj és h a naplózott besz. meg nincs bekapcsolva.
és most tök elbizonytalanodtam h vajon nem e azért nem merte megmutatni mert Ő vmi olyasmit írt :S
én 16/L ő 18/F
Ez az elavult kapcsolattartási módszer. MSN. :D
Amúgy meg ha nem bízol a barátodban, akkor miért vagy vele?
ezt meg se hallottam. mármit az első felét. muszáj valahogy beszélnünk ha már nem itt lakik tőlem 2 házra.
am.meg bízok benne csak nem értem miért nem akarta ennyire megmutatni h miket írt neki az a csaj
"am.meg bízok benne csak nem értem miért nem akarta ennyire megmutatni h miket írt neki az a csaj"
Ha nem volt naplózva, és ő meg nem mondja el, úgysem fogod megtudni. De a legközelebbi élő találkozásnál kérdezz rá, a jövőbeni tüskék elkerülése érdekében.
ma 22.55
Te mennyire örülnél, ha a párod azt kérné tőled, hogy mutatsd meg hogy konkrétan mit levelezel? Én biztos nem örülnék neki, mert az azt jelenti, hogy a párom nem hiszi el azt, amit mondtam....
Nem véletlenül létezik a leveéltitok, mint olyan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!