Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő ilyenben hazudik az szakítóok?
Nem rólam van szó, mondjuk hogy csak elméleti kérdés.
Ha egy friss kapcsolatban a pasi szeretné, hogy a nö gyógyszert szedjen, de ö azt hazudja allergiás rá és több év után derül ki,hogy csak nem akarta megmondani,hogy nem akar fogamzásgátlót szedni akkor az szakítóok?
Normális kapcsolatban sztem a férfi kérdezi meg a nőt, hogy ő mit szeretne, legfeljebb, ha hatástalant mond, akkor mondja, hogy de kicsim, a pharmatex / megszakításos nem hatásos...
Már ha azzal kezdődik, hogy "jaj, szivi, nem szednél fogamzásgátlót?", azzal már presszionálva van a nő. Nyilván azért kérdezte a pasas, mert "jajjj, az óvszerrel nem olyan fincsiiiiiiiiiiii"... és hát ne tudjátok meg, mennyire nem érti meg sok férfi, hogy vki azért nem akar tabit szedni, mert fél a mellékhatásoktól, ezeknek akkor is a saját élvezésük a legfontosabb.
Mondjuk ebben az esetben mindkettő hibás... a lánynak vállalnia kellett volna az elején a konfliktust, a srácnak meg nem kellett volna ezt ennyire durván vennie. Mert a lényeg a lényeg, gumi nélkül nem lesz szex. Sztem ebben az esetben nem a kamu zavarta, hanem az, hogy "hát bki, akkor szedhette volna, és akkor gumi nélkül tudtam volna kikormolni".
A hazudozás természetesen alapból szakítóok.
De mivel a kotontéma nálam fel sem merülhet (merevedési probléma), így aki engem akar ilyesmire rávenni, az rögvest mehet is amerre lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!