Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy tönkre teszem a kapcsolatom. Volt már ilyenben részetek? Mit tegyek? (lent)
Gondold át, hogy mit tennél kockára.
Az ex mindig okkal lett ex.
Légyszíves írd le, hogy miért nem jó a szex vele, mi zavar pontosan? Mindig meg lehet fogalmazni.
Így már érthetőbb.
Akkor nem a kémiával van baj, hiszen akkor eleve nem kívánnád, de itt konkrétan a szex milyenségével van baj.
Ami szerinted a lány tapasztalatlanságából ered. Erre mondanám hogy kérd meg hogy próbálja ki mással, és gyűjtsön tapasztalatot, de gondolom ez nem tetszene. Viszont attól hogy te mással szexelsz, ő biztos nem lesz oldottabb. Úgyhogy ezt ki is húzhatod a megoldási listáról.
Az írásod alapján tényleg szereted ezt a lányt, úgyhogy én nem adnám fel ilyen könnyen.
Annak idején első párommal én is nehezen oldódtam fel, sőt még évek múltán is annyira féltem, hogy nem fogom jól csinálni és akkor mit fog rólam gondolni, hogy ez ráült a dologra, pedig én is igyekeztem, de nem tudtam úgy átadni magam, mert maximálisan jó akartam lenni. Lehetséges hogy nálatok is ilyesmiről van szó. Mikor már nem volt tétje a dolognak, sokkal oldottabban ment vele is a szex. Mondjuk az utolsó években már nála volt a gubanc, nem nálam...
Szerintem te is picit túlpörgöd a témát. Túl sokat vártok el magatoktól és egymástól. Mennyire spontánul szoktatok szexelni? Milyen gyakran? Mennyit beszéltek a szexről úgy általában véve?
nem működik a kémia, ennyi.
ne a lányt egrecéroztasd, meg oktasd ki, valószínűleg neki sem a legjobb, és neked is jobban oda kellene tenned magad.
de ha egyszer ez nem működik, szerintem ne erőltessétek...
Neki egyáltalán jó?
Innen nézve csak azert teszi, hogy téged Boldoggá tegyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!