Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szakítóok szerintetek?
Elhagytam a barátomat több év után, mert ok nélkül féltékenykedett és állandóan gyanakodott.
Csak lementem a Balatonra a családomhoz egy hétvégére, de ezt sem nézte jó szemmel, kb. 2 óránként hívott, mit csinálok, kivel vagyok.
Ha kiteszem a lábamat otthonról, 1 óra elteltével már csörög a telefonom, és kérdezi, hogy mi tart ilyen sokáig stb.
Rettentő sok energiámat vette el azzal, hogy mindent meg kellett neki magyarázni, hogy megértse, "jóváhagyja".
Mit gondoltok erről?
26/L
igen, ezzel lehet szakitani. es jol is teted.
nem lehet valtoztatni az embereken...ha valaki nem jo, az nyilvan olyan is marad.
Már a legelején kellett volna, de úgy, hogy "harcolnod kell". Vagyis, ki kell állnod magadért, ha kell vitával együtt, ki lesz az erősebb elv alapján? Aztán lehet, hogy így is vége lett volna. De megspóroltál volna pár évet, több energiát.
Tudom, miről beszélek, nekem a családomban van ilyen. Neki ma azt mondtam az udvaron - kertes ház -, sz@rok a fél 3-ra és ott hagytam. Hogy a szomszéd kint volt-e, azzal egyáltalán nem foglalkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!