Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő ilyenben hazudik az szakítóok?
Nem rólam van szó, mondjuk hogy csak elméleti kérdés.
Ha egy friss kapcsolatban a pasi szeretné, hogy a nö gyógyszert szedjen, de ö azt hazudja allergiás rá és több év után derül ki,hogy csak nem akarta megmondani,hogy nem akar fogamzásgátlót szedni akkor az szakítóok?
És miért nem akar?
Szereti ha gumiban maszatolják?
Szeretné, de nem kötelezi rá. Csak mondjuk megkérdezi a nötöl, hogy szedett-e már gyógyszert? A válasz pedig az, hogy "mindig szerettem volna,de sajnos allergiás vagyok rá".
A kapcsolatok elején szerintem szokás az ilyen fontosabb kérdéseket tisztázni. Viszont a leírt helyzetben a srácot nem zavarta,hogy a lény "nem szedhet" gyógyszert, ugyanúgy együtt maradtak, csak óvszerrel védekeztek.
És ez most amúgy miért is fontos?
Vagy Te vagy az,és félsz,hogy szakít.
Vagy a pasi vagy,és a szakításon gondolkozol!
Vagy egy 3. fél,aki azon izgul,hogy mikor szakítanak már.
Egyébként,nagyon sok nő,valóban nem tud gyógyszert szedni! Mégis védekeznek.
"-Kicsim egy szatyor kotont elkúrtunk az utóbbi 3 hónapban havonta. Nem lenne jobb, ha inkább fogamzásgátlóval oldanánk meg ?
-Nem szeretném szedni mert......inkább felezzük a költségeket.
-Jó/nem jó"
Ennyi lett volna a mutatvány, nem kell hazudni.
31/f
#15 Egyik sem :)
A kérdést azért tettem fel, mert egy ismerösömmel ezért szakított a barátja és most mindenkinek mondja,hogy mekkora szemét az exbarátnöje, mert évekig megvezette. A lány pedig azzal védekezik, hogy ha öszinte lett volna akkor a srác lehet jobban erösködött volna, hogy legalább próbálja meg,így egyszerübb volt ezzel leszerelni.
Elgondolkodtatott, hogy másoknak mi a véleménye erröl az esetröl. Meglepett,hogy a többség a lánynak ad igazat. Mondjuk lehet azért,mert én nem vagyok tabiellenes, régóta szedem is és így fura számomra, hogy ilyen "piti" dolgon megy el egy párkapcsolat.
Figyelj itt mindkét félnek igaza van.....
Ha egy Nő nem akarja a testét hormonokkal terhelni, akkor az tiszta sor, de akkor mondja meg az elején és utána nincs helye a reklamációnak. Pasiként eldöntöm, hogy ez számomra elfogadható-e vagy lépek tovább egy másik partner felé. Mostani fejemmel a folyamatos óvszer használat ez nálam kizáró ok lenne, nem balhéznák, nem győzködném a a partnert, szó nélkül mennék tovább. Mondom ezt úgy , hogy az első párommal 6 éven keresztül óvszerrel nyomtuk.
Egy kezdődő kapcsolat elején az óvszer biztonságérzetet ad, semmit nem tudsz a partnered viselt dolgairól, még nincs meg a szükséges bizalom, kételkedünk abban, hogy nem leszünk-e átverve, nem kapunk-e el valami betegséget. A mostani párom 2 hónap után azt mondta, hogy menjünk el kivizsgáltatni magunkat, ott mindent megnéznek és ha minden ok, utána eldöntjük mi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!