Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pontosan tudnátok, hogy valami miatt nem tehetitek 100%-osan boldoggá a párotok akkor elengednétek, vagy mivel szeretitek ragaszkodnátok hozzá?
a probléma igaziból a kérdés szempontjából tényegtelen.
az én véleményem az, hogy önzőség lenne magam mellett tartani egy olyan embert aki nem tudna mellettem teljesen boldog lenni. hiába szeretem és elképzelhetetlen nélküle az életem és hiába érez ő is ugyanígy
Veled ellentétben, én azon fáradoznék, hogy a kérdéses problémát megoldjam, és hogy 100%-os boldogságot tudjak adni minden igyekezetemmel a páromnak.
Nincs olyan probléma, amit ne lehetne megoldani!
Meghagynám neki a döntést. Én igyekeznék, hogy jó legyen a többi rész, ami nekünk együtt jó lehet. És az ő döntése, hogy marad e vagy sem.
Amúgy mindannyian kihagyunk rengeteg dolgot az életben. Nem arról szól a dolog, hogy mindent ki kell pipálni.
Nem szeretnék egy boldogtalan emberrel élni, az engem sem tenne boldoggá.
Ha semmilyen megoldás vagy kompromisszum nem játszik és menni akar, akkor elengedném.
Megoldás vagy kompromisszum alatt azt értem, ha mondjuk nekem nem lehet gyerekem, orvosi segítséggel sem, de ő mindenképpen szeretne, akkor azért van lehetőség pl. örökbe fogadni. Ha ez neki nem opció, akkor nem tudnék mit tenni, vagy elfogadja, hogy velem sose lesz közös utódja vagy keres mást.
Olyan nincs, hogy "elengedni valakit". Vagy marad, vagy megy - ahogy ő jónak látja. Vagy kirúgni, ha te úgy akarod, de elengedni senkit sem lehet.
És hát az is kérdéses, hogy mi az a "100% boldogság" és ki szerint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!