Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szigoru vagyok ha nem engedem a parom discoba jarni? Nagyon vonzo, feltuno egyeniseg! Ti elengednetek?
Én is voltam csomószor diszkóban, rám is másztak a pasik, és leráztam mindet. A páromnak eszébe se jutna megmondani, hova mehetek és hova nem. Az senkit sem érdekel, hogy hány embernek tetszik meg, ha ő hűséges, akkor 0 és 100 udvarló mellett is az lesz. Ha nem bízol benne, akkor viszont megette a fene az egészet.
És nem mellesleg, ki vagy te, hogy megszabd, hova mehet és hova nem? Egy szuverén, önálló személyiségről beszélünk, nem a te szigorod vagy engedékenységed miatt lesz hozzád hűséges (vagy ha mégis, az elég baj).
Egyet jegyezz meg egy életre:
ha valaki meg akar csalni,az megtalàlja a mòdjàt,ha a nap 24 òràjàban a szoknyàja mellett ülsz. Ha valaki nem akar megcsalni, azt 6 lôval sem tudja elràngatni a Magassàgos Ùristen sem!
Amugy tudod kinek szabnàd meg,hova menjen....
Jò vicc.
most az apja vagy vagy a párja? :D mi az hogy nem engeded?
ha nem tetszik, menj vele...de azt is kérdezd meg előtte...tudod, nincs hozzád nőve...
Párkapcsolatban nincs olyan, hogy "elengedem" meg "nem engedem el". Ha önbizalomhiányos vagy, vagy kicsi a kukid, és ez frusztrál, keress fel szakembert.
Egyébként a legjobb úton jársz, hogy a csaj megelégelje a rinyálásodat. Jogosan.
ha meg akar csalni,akkor megteszi
el hát,de vele meg érte is mennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!