Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti egy kapcsolatban elengednétek magatokat annyira, hogy hagyjátok kiszőrösödni a lábaitokat, ha a párotok őszintén nem bánná?
Mondjuk télen, amikor más úgysem látja, csak ti ketten.
Esetleg valakinek könnyebbség lenne egy olyan pasi mellett, aki ilyen?
nem lenne könnyebb egy ilyen igénytelen pasi mellett
és nem hagyom meg szőrösen, szeretem, ha sima
Na, felszólaltak az agymosottak... Hű, de vártam.
Komolyan azon a véleményen vagytok, hogy aki nem tesz eleget a társadalmi elvárásoknak és idealizált szépségnek igénytelen? És amelyik férfinak van annyi sütnivalója, hogy ezt Ne Várja El, lehordjátok? Hú, csibéim, komoly probléma van veletek. Szépen átmosta az agyacskátokat a média. Igazodtok, mint a birkák - szépen, csendben, és akinek véletlenül eljut az agyáig, hogy hoppá, ez nem nem tetszik, lehet, hogy a nőknek ez nem olyan kafa, ledoromboljátok, mint egy jól idomított pincsi. Tyű, teljesítmény.
De az igazság, az, hogy a szőrtelenítés választás kérdése, nem igényességé. Mindenkinek szíve joga, mit tesz a természetes külsejével - és illene megtanulni ezt tiszteletben tartani.
Engem zavarna, úgyhogy nem hagynám megnőni.
Egyedül szülés után, az első harcos hetekben volt, hogy hosszabb lett a szőr itt-ott, mert nem az volt az elsődleges, természetesen.
Lázas, köhögős, hányós, torokfájós, felfájós, szédülős betegen kisebb gondom is nagyobb annál hogy lenyírjam a szőrt a lábamról....A férjem marhára nem foglalkozott vele. Azért aggódott hogy meggyógyuljak, levest főzött, gyógyszert csinált nekem stb.
Amikor semmi bajom, természetesen leszedem mert engem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!