Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengednétek a barátnőtöket, Angliába egy hétre, egy régi fiúbarátjához?
A hölgy 26 éves.
3 éve vagyunk párkapcsolatban, bár sokszor voltunk hűtlenek egymáshoz.
Nyáron szakítottunk, de újrakezdenénk, erre lefoglalta a repülőjegyet Londonba.
Mellesleg a születésnapja alkalmából megy ki egy férfihez, teljes ellátással. Nála alszik és az étkezéssel se lesz gond, mert a "barátja" étterembe dolgozik.
(Elvileg 8 éves ismeri, bár amíg 3 évig párkapcsolatban voltunk, nem nagyon hallottam, hogy említette volna ezt a barátját.)
Csak nekem érdekes a szituáció?
Ha hűtlen voltál hozzá, miért is rónád fel neki? Érted...
Mellékes megjegyzés, hogy ennek a kapcsolatnak semmi értelme köztetek a fent ismertetett tények miatt.
" sokszor voltunk hűtlenek egymáshoz."
Nem,nem engedném ki,már csak ezért sem.
El tudom képzelni milyen szintű bizalom van köztetek.
Születésnap?
Miért nem veled ünnepli?
Miért nem mész vele,ha csak a barátja ez az ember?
Figyelj haver,itt valami bűzlik,légy észnél,éppen hülyére akarnak venni.
Oda-vissza,szép.
Egyszer megtette,megfogja még egyszer tenni,félre fog k_rni,ez majdnem biztos,ne legyél palimadár,mert aztán majd jöhetsz ide sírni pár hónap múlva,hogy átvert,megcsalt a nőd.
Menj vele,ha nem tetszik neki,ő se menjen.
Tudom,ez zsarolásnak minősül,de a szitu több,mint gyanús.
Megcsaltátok egymást,nem nagyon működik ez a dolog köztetek...minek vagy vele egyáltalán?
Egyértelmű, hogy dugni megy, bocsi. Én mondanám, hogy menj, de mikor visszajössz, már egyedülálló leszel. Ez nem elengedés kérdése ugyanis. Oda megy, ahová akar. Másrészt nem muszáj tolerálnod. Én nem tolerálnám.
24/F
Lazulj, ha el akar hagyni úgyis el fog. Ha nem akkor kár ezzel még rontani a helyzetet! Lehet hogy a levegőváltozás jót fog tenni mindkettőtöknek!
De keféld ki magad jól míg odavan! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!