Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik az, hogy egy nő régi lelki sérülés miatt nem tud egy új kapcsolatban viselkedni?
Egy rakás lelki sérült csajom volt már, ilyen probléma mondjuk nem adódott, de más módokon lépték át teljesen elképesztő mértékben a normális viselkedés határát.
Szerintem hagyd ott a fenébe, különben éveket szánhatsz rá, és még akkor sem fog megjavulni a helyzet. Másszon ki ő maga a gödörből, és keressen kapcsolatot majd akkor, amikor már kint van belőle.
Nekem hasonló csajom volt, 9 hónapig játszottuk ezt, aztán nagyon ráuntam.
Még 2 év múlva is rám írt.
De felejtsd el, legjobb lesz neked.
Próbáltam türelemmel (elnéztem mindent, vártam sokat, hátha idővel biztonságban fogják érezni magát velem, és elmúlik a lelki bajuk - nem múlt el), próbáltam veszekedéssel (semmi sem változott), próbáltam sok beszélgetéssel, tanácsokkal amatőr pszichológusként fellépni, az sem használt.
Ma már azt mondom, teljesen felesleges volt ennyi időt ezekre a nőkre pazarolni. Én alkalmas vagyok a párkapcsolatra legalább alapszinten, és olyan nőt szeretnék, aki szintén alkalmas. Aki nem az, az aszalódjon egyedül, nélkülem.
Kérdező, egyik csajomat pont egy hasonló vita után hagytam el. Minden komoly ok miatt nekem esett, ököllel-tenyérrel ütögetett, öt centiről az arcomba üvöltött, és nekem is végig az a benyomásom volt, hogy azt akarja, verjem meg. (Egy rakás csávója megverte énelőttem, és ez - a verés - folyamatosan téma volt nála.)
Annyit tettem amúgy csak, hogy eltoltam magamtól - még csak nem is löktem -, máris rázendített, hogy én is olyan agresszív állat vagyok, mint a többi férfi, én is bántani akarom, és persze jött megint nekem, ütött-vert, talán egyszer még rúgott is (de erre már nem emlékszem pontosan).
Én fogtam magam, szó nélkül eljöttem, és miután úgy éreztem, még egy ilyen helyzetet már nem bírnék ki, és tényleg lekevernék neki egy hatalmasat, idáig pedig nem akartam alacsonyodni, szakítottam vele.
Nálam ugyanez volt a szitu, hogy nekem jött, megfogott, üvöltött velem, csak mondjuk engem nem tudott ütögetni, mert közel mentem hozzá, hogy ne legyen tere, aztán toltam el magamtól és tök ugyanez, hogy én is olyan agresszív vagyok, mint a többi és nálunk is sokszor volt téma hogy verték.
Én mondjuk azt a verziót adtam elő, hogy akkor tényleg legyek agresszív és valójában azt akartam, hogy ennek vége legyen és most már harmadszorra úgy zavarjon el, hogy tényleg vége. Bort kiöntöttem az asztalán, a táskáját lerántottam a földre, a papírzacskós papírtasakot felrúgtam. Kárt nem akartam neki okozni, így igyekeztem mindent úgy csinálni, hogy a lehető legkisebb mértékben. Szerinte ezért vagyok pszichopata, bár előtte is mondta ezt nekem, szóval nála mindegy volt. Természetesen mikor visszahívott este magához, akkor azért rákérdeztem, hogy okoztam-e neki kárt és rendezem, ha szeretné, de nem akarta. A bajom most az, hogy bár megjátszottam ezt a dolgot, mégsem tudom elviselni, hogy ilyen álhülyeség miatt kell egy kapcsolatnak tönkremennie és hát mivel szeretem még mindig, ezért nehéz elengedni. Mikor visszamentem hozzá este, akkor az volt a mondandója, hogy inkább őt ütöttem volna meg, mert a terítőből a bor nehezen jön ki.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!