Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan fiú, aki kiemelk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan fiú, aki kiemelkedően vonzó, de lelki sérült, ezért nem tudja kihasználnia vonzerejét?

Figyelt kérdés
Úgy érzem már, hogy lassan csak ilyeneknél van esélyem... :(

2012. nov. 2. 23:40
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Miért gondolod ezt?:O 24F
2012. nov. 2. 23:41
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
és létezik olyan fiú, aki nem valami jóképű mégis hihetetlen magabiztos és ezáltal tarol a csajoknál? igen. akkor valószínűleg olyan is van amit te vázoltál.
2012. nov. 2. 23:42
 3/31 anonim ***** válasza:
Így szeretnél"kiemelkedően vonzó" pasihoz jutni?Normális pasiknak mindenféle nő bejöhet.De ha neked nem kell csak a legjobb,akkor így jártál.
2012. nov. 2. 23:43
 4/31 anonim ***** válasza:

Miért,mi baj van veled?

Csúnya/kövér vagy esetleg?

2012. nov. 2. 23:46
 5/31 A kérdező kommentje:

#2, jó lenne, mert ez az utolsó esélyem, úgy érzem.

#1, azért gondolom, mert senkinek sem kellek igazán, aki nekem minden téren megfelelne, és tudnám szeretni, viszont a lelki sérültek könnyen belém tudnak szeretni. Jó lenne találni egyet, aki kettő az egyben, és tudnánk egymást szeretni.

#3: Csak olyannal tudok összejönni, akihez vonzódom.

6/31 anonim ***** válasza:
Vagy pszichológus :D
 7/31 anonim ***** válasza:
Egy lelki sérült emberről rögtön lejön, hogy sérült. Hogyan lehet vonzó? Max egy ápolónőnek, ha nincs munkája.
 8/31 A kérdező kommentje:
#4: Nem. Inkább elég vékony vagyok, és mindenki azt mondja, hogy szép vagyok, mást sem hallottam. Az a probléma is elő tud állni, hogy nekem nagyon tetszik valaki, tudnám szeretni, de őt csak a külsőm érdekli, és teljesen áttipor a lelkemen.
2012. nov. 2. 23:48
 9/31 anonim ***** válasza:

Létezik. De nem kívánom neked, hidd el. Jobban jársz, ha csak megdugnak.

Nem akarom bántani az ilyen fiúkat, nincs velük bajom, még segítenék is nekik, ha tudnék, senki sem értsen félre.

Csak ritkán sül el jól a dolog.

2012. nov. 2. 23:50
 10/31 anonim ***** válasza:
De miért fontos az,hogy kiemelkedően vonzó legyen?
2012. nov. 2. 23:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!