Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan fiú, aki kiemelk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan fiú, aki kiemelkedően vonzó, de lelki sérült, ezért nem tudja kihasználnia vonzerejét?

Figyelt kérdés
Úgy érzem már, hogy lassan csak ilyeneknél van esélyem... :(

2012. nov. 2. 23:40
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy kérdező lány,extra magas igényekkel,és nem exrta magas kinézettel akarsz pasizni?Ráadásul egy ilyen gyökér módon?Remélem senki se lesz olyan buta,hogy össze áll veled.
2012. nov. 2. 23:50
 12/31 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi gond, de hidd el van aki ilyen és nem lelki sérült:D:D ja, és van olyan is aki nem b@szna át:) 24F
2012. nov. 2. 23:54
 13/31 anonim ***** válasza:

Nem beteg, csak vagy csalódott, vagy nem bízik magában. És most így akar helyes fiút.

Nem tudja, hogy nem éri meg. Jelzem, nem leszólom a lelki sérült srácokat. Ha őszintén szeretné, azt mondanám, tartson ki mellette.

De így, ahogy ő kiindul a dologból, nem fogja neki megérni.

2012. nov. 2. 23:58
 14/31 anonim ***** válasza:
Én tudok szeretni,szeretnék is egy párt.Magas vagyok,izmos közepesen helyes.Vagy milyen külsőt vársz el?
2012. nov. 3. 00:01
 15/31 A kérdező kommentje:

#11: Örülök, hogy látatlanban megítéled a kinézetem, miután leírtam, hogy sosem azzal van a gond, hogy az kevés lenne, hanem, hogy átgyalogolnak a lelkemen.

#13: Mind2 fennáll, amit írtál. Csalódott is vagyok, és egyáltalán nem bízom magamban már...

#14: Azt várom el, hogy legalább egymagas legyen velem az illető, és ne legyen túl kövér, vagy túl kigyúrt. A vékonyak, vagy az egészségesen, természetesen izmosak tetszenek a legjobban. Meg nem szeretem a túlzott divatozást, a pénz fitogtatását az öltözék terén, és a túlcicomázott férfiakat sem.

Az egyszerű, aranyos kinézetű, helyes, természetes fiúkat/férfiakat kedvelem.

Ennyit a külsőről.:)

2012. nov. 3. 00:08
 16/31 anonim ***** válasza:

Picit lelki sérült vagy te is, úgy érzem. Ezért tudtak bántani, vagy a kettő következett egymásból.

Jól is elsülhet, majd egymást vigasztalgatjátok, kizárásos alapon. De rém rosszul is.

2012. nov. 3. 00:14
 17/31 A kérdező kommentje:
Én nem szorulok vigaszra, csak szeretnék egy párt, akivel szerelmesek vagyunk egymásba mindketten.
2012. nov. 3. 00:16
 18/31 anonim ***** válasza:
Egy újabb aki gilisztákra bukik.:(
2012. nov. 3. 00:20
 19/31 panini ***** válasza:

Túl magasra teszed a mércét. Nem ítélkezem, nehogy félre értsd, csak úgy vélem, hogy nem választhatsz csak a fentebb leírt külsőségek alapján párt.

Arról pedig, hogy áttaposnak a lelkeden csak annyit, hogy óvatosabbnak kell lenned.Jobban fontold meg, hogy kit engedsz közel magadhoz. Az életben még valószínűleg meg fognak bántani nem is egyszer, de mindegyikből tanulni fogsz és mindegyik csalódástól bölcsebb és következetesebb leszel. Ja, és soha ne feledd: minden okkal történik!

2012. nov. 3. 00:21
 20/31 anonim ***** válasza:

A lényeges rész itt a "de" után jön

"Az a probléma is elő tud állni, hogy nekem nagyon tetszik valaki, tudnám szeretni, de őt csak a külsőm érdekli, és teljesen áttipor a lelkemen.

"Létezik olyan fiú, aki kiemelkedően vonzó"

Most akkor ez hogy is van?

2012. nov. 3. 00:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!