Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan fiú, aki kiemelk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan fiú, aki kiemelkedően vonzó, de lelki sérült, ezért nem tudja kihasználnia vonzerejét?

Figyelt kérdés
Úgy érzem már, hogy lassan csak ilyeneknél van esélyem... :(

2012. nov. 2. 23:40
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Még mindig nem hinném, hogy az a gond, hogy a külső terén magasan vannak az elvárásaim. Sosem a külsőmmel van a bajuk, hanem azzal, hogy unalmasnak tartanak, amiért nem járok bulizni, nem pezseg bennem az élet, valamint elvárom, hogy foglalkozzanak a lelkemmel, de ezt nem teszik meg, nincs türelmük hozzám, azért sokan nagyon hamar átmennek érzéketlenbe, és csak a külsőmet dicsérik, meg akarnak dugni.

A mérce pedig nem tudom, hogy magasan van-e, meg nem is egyértelmű, hogy mi számít magasnak. Nem hinném, hogy jó alapja lenne egy kapcsolatnak az, ha kompromisszumokra épül. Sem az, ha olyannal jövök össze, akinek nem vonz a külseje és a kisugárzása, de az sem, ha összejövök egy olyannal, aki tetszik, de hagyom, hogy kihasználjon, vagy pedig, hogy megváltozzak miatta, és lemondjak a lelki kötelékről. Én azt szeretném, hogy a páromban meglegyen minden, és tökéletesnek érezzem magam mellé, és úgy gondoljam, hogy sosem kellene nekem más.

2012. nov. 3. 00:27
 22/31 A kérdező kommentje:

# 20

Úgy van, hogy nekem nem csak a fiú külseje számít, hanem a belső értékei is, és igénylem, hogy szeressük egymást. Ennyi.

2012. nov. 3. 00:28
 23/31 anonim ***** válasza:
Lehetsz bármilyen szép, azért nem csípnek, mert kapcsolatfüggő vagy. Nem vagy elég önálló, határozott. Ez el tudja a jó külsőt is rontani.
2012. nov. 3. 00:33
 24/31 A kérdező kommentje:

Hogy lennék kapcsolatfüggő, ha eddig alig volt kapcsolatom, és az egyetlen hosszabb kapcsolatból is én voltam az, aki kilépett?

Mindig is magányos "farkas" voltam, szóval eléggé megtanultam önálló lenni. A határozottságról pedig az ellenkezőjét szokták mondani, elvileg makacs tudok lenni nagyon.

2012. nov. 3. 00:36
 25/31 anonim ***** válasza:

Jó, akkor nem szóltam.

Csak erre utaltak bizonyos dolgok.

2012. nov. 3. 00:37
 26/31 anonim ***** válasza:

Szerintem úgy van, hogy neked a külső sokkal fontosabb, mint a belső és ez alapján is keresgélsz, ezért fázol rá mindig. Nem vagyok álszent, nekem is fontos a külső, de nem úgy keresgélek, hogy látok egy topmodell csajt és mindenképp őt akarom magam mellé, aztán ha nem jön össze akkor sírok.

20-as voltam

2012. nov. 3. 00:39
 27/31 anonim ***** válasza:
Kezdetnek válaszolhatnál a levelekre,amit neked küld valaki esetleg :)))
2012. nov. 3. 00:44
 28/31 anonim ***** válasza:
Eddíg hány üzit kaptál? :D
2012. nov. 3. 01:29
 29/31 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok. Mmint lelki sérült. De jól nézek ki, meg sok barátom van, meg témázok is, de nem tudok elfogadni senkit magam mellett, mióta az egyetlen lánynak nem kellettem, aki érdeket... Azóta csak kavarok mindenkivel... szopóág
2012. nov. 3. 03:16
 30/31 anonim ***** válasza:

MO-n sok a lelkisérült, magamat is minimális szinten depisnek tartom a magány miatt, de nem látszik rajtam, pedig nem vagyok rusnya és egyre izmosodom, unalmas se (már akinek xD)

f19

2012. nov. 3. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!