Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Elengednétek" nyugodt szívvel?
Párommal nem valami jó a szexuális életünk, dolgozunk rajta...nem egy megcsalós tipus, meg szeret is úgy gondolom.
Lenne neki most 1 céges buli, ottalvós, azt is elmondta, hogy van, aki tetszik neki, de ő úgy fogalmaz, hogy igen jó csaj, megnézte, kész, ennyi.
Rólam annyit, hogy féltékeny tipus vagyok, bár párom mellett eléggé lenyugodtam, mert tud kezelni :) elmondtam mit tegyen, ha kombinálok, és ez tök bevált, azóta majdhogynem elmúlt a féltékenységem.
Nah és lesz ez a céges buli, amire egyébként én is mehetnék, de én szerintem úgysem érezném jól magam, úgyhogy nem valószínű, hogy megyek...ti nyugodt szívvel "elengednétek" a párotokat? Nyilván nem tiltanám meg neki, mert egyébként ő szeretne menni, de bennetek merülne fel ilyen háttér mellett valami rossz dolog? Pl hogy iszogatnak és összemelegedik valakivel? Vagy megint én kombinálok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!