Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » "Elengednétek" nyugodt szívvel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Elengednétek" nyugodt szívvel?

Figyelt kérdés

Párommal nem valami jó a szexuális életünk, dolgozunk rajta...nem egy megcsalós tipus, meg szeret is úgy gondolom.

Lenne neki most 1 céges buli, ottalvós, azt is elmondta, hogy van, aki tetszik neki, de ő úgy fogalmaz, hogy igen jó csaj, megnézte, kész, ennyi.

Rólam annyit, hogy féltékeny tipus vagyok, bár párom mellett eléggé lenyugodtam, mert tud kezelni :) elmondtam mit tegyen, ha kombinálok, és ez tök bevált, azóta majdhogynem elmúlt a féltékenységem.

Nah és lesz ez a céges buli, amire egyébként én is mehetnék, de én szerintem úgysem érezném jól magam, úgyhogy nem valószínű, hogy megyek...ti nyugodt szívvel "elengednétek" a párotokat? Nyilván nem tiltanám meg neki, mert egyébként ő szeretne menni, de bennetek merülne fel ilyen háttér mellett valami rossz dolog? Pl hogy iszogatnak és összemelegedik valakivel? Vagy megint én kombinálok?

2015. márc. 3. 20:32
 1/9 anonim ***** válasza:
igen
2015. márc. 3. 20:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Nyugi, ha szeret akkor nem teszi meg. Ugyanez a szitu nálam, de aztán rájöttem, hogy fölösleges annyira túl aggódnom. Kell egy kis szabad tér neki, hidd el jót tesz.
2015. márc. 3. 20:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Én a páromat nyugodt szívvel elengedném, és nem kombinálnék azon, hogy megcsalna vagy sem. Mert biztos vagyok benne, hogy nem csalna meg. Tudod ha meg akarna csalni már egymillió lehetősége lett volna rá, és ami a lényeg: Bízom benne..Szerintem ne kombinálj mert csak megmérgezed a kapcsolatodat.
2015. márc. 3. 20:38
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha annyira tudja kezelni a féltékenységedet,akkor nem akarna egyedül elmenni,ha nem lenne hátsó szándéka!Ha "elengeded" akkor kezelés ide vagy oda egész végig kombinálni fogsz és hidd el ezzel ő is tisztában van! Ha ezt is bevállalja csak hogy elmehessen akkor tuti nem csak az iszogatás meg a buli kedvéért teszi! Szerintem! Persze majd most kapod a milyen kapcsolat ahol nincs bizalom megjegyzéseket,de azért csak gondold át amit írtam!
2015. márc. 3. 20:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Bízz benne!Saját tapasztalatból mondom,hogy a kombinálás és a féltékenykedés nem vezet semmi jóra mert tönkreteheti a kapcsolatot!Nehéz bízni főleg olyannak,aki olyan tipus de muszáj,ha nem akarod elveszíteni!
2015. márc. 3. 20:43
 6/9 A kérdező kommentje:
De ilyenkor meg felmerül az, hogy csak azért ne menjen el oda, ahova szeretne, mert én lehet kombinálok? És ha ezt lesz@rja, akkor biztos, hogy sunyizik, vagy csak szimplán nem enged az igazából?
2015. márc. 3. 20:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Soha nem fogok senkiben sem 100%ig megbízni, és ezt ő pontosan tudja, már majdhogynem az 1. randin felvázoltam neki pontosan, hogy én ilyen vagyok, kell e ez neki, vagy sem. Azt mondta, hogy megoldunk mindent, egyébként tényleg sokat változtam, de mindig lesznek ilyen szituk, amikor valakinek engednie kell, csak ilyen ottalvós téma még nem jött be soha :) ezért izgulok picit.
2015. márc. 3. 20:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Vagy engedd el, vagy menj vele, de ebben a helyzetben nem igazán lenne jogod elvárni, hogy ő is otthon maradjon.
2015. márc. 3. 21:00
 9/9 anonim ***** válasza:
menj vele attól majd megnyugszol
2015. márc. 3. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!