Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Kötelező több napos képzés"? Ti elengednétek a párotok?
Több éve vagyunk már együtt és sajnos ez idő alatt volt már olyan, hogy a párom elment egy "kötelező" csapatépítő tréningre, ahol persze ittak, buliztak, és csókolózott az egyik kolléganőjével. Nem tőle tudtam meg, hanem egy másik pletykás kolléganője kotyogta el. Szakítottam vele, ő pedig utána hónapokig könyörgött, hogy fogadjam vissza. Végül megbocsájtottam neki, mert a megcsalása ellenére még mindig szerettem.
A történtek óta eltelt egy év, és a párom most megint azzal jött, hogy lesz egy 2 napos vezetői tréning, amire "kötelező" elmennie, valami puccos szállodában meg miegymás. Persze én rögtön meg is ijedtem és azt mondtam, hogy ha elmegy, én nem fogom szétaggódni magam, inkább legyen vége. Nem tehetek róla, még nem állt helyre a bizalom, és így tán soha nem is fog... Persze ő menni akar, meg hogy kötelező...
Ti mit tennétek a helyemben?
"Ha megcsal, az neki jobban fog fájni."
XD
Így jár, aki a gazdag-vezető palikra hajt:DDD
A "díj", ezzel jár.
Nem véletlen akar menni, mert kinézte az új desszertnek vagy új asszonykát.
Naivak vagytok ti "eltartóvadászok":DDD
Ha hisztizel elmegy, ha nem hisztizel, akkor is "el fog menni" és bizonyára mással:D
Ez olyan kényelmes kapcsolat részéről.
Szerintem engendd el ezt a temat. A ceges csapatepitesekre el kell menni. Ez olyan, mint az uzleti ut. Tényleg kötelező.
Ezzel egyutt kell elni8.
Ha multinal dolgozik valaki, evente tobbszor is van ilyen olyan ottalvos elfoglaltsag. En most megyek regionalis treningre Nemetorszagba tobb napra. Nyilvan nem opcio, hogy nem megyek. Ilyen nincs.
# 9
Ha gondolod én egy kamerával felszerelve elmegyek hozzád és elmondom e sorokat személyednek, de aztán sz@rjál be, mert mindenki szeretne nevetni:DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!