Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, miért nem hagyjátok már abba a siránkozást, és inkább tesztek valamit azért, hogy legyen kapcsolatotok?
Kérdező tehát adott a szitu, bejön neked egy alfa kan, de ő csak arról beszél veled, hogy nincs egy normális nő sem az életében. Nem érted, miért siránkozik, csak tennie kéne érte, udvarolnia és a karjaiba omlanál...
De tényleg miért ilyen töketlen??? Miért nem kell neki egy ilyen aranyos, kedves, önzetlen, segítőkész, a neten nem trollkodó és megértő csaj?
Azért, mert ez könnyebb. :)
Az én barátom sem gazdag, mégis vele vagyok. VARÁZSLAT. :) Vaaagy... esetleg érzelmi dolgok, amelyeket az itteni érzelmi analfabéták sosem fognak megérteni. :)
21/L
Nem tudok mit tenni és nem is érdemes erőlködni, úgyse tetszem egy nőnek sem.
Inkább a halálomért szeretnék tenni, de azért meg nem merek.
28F
Csajok, miért nem hagyjátok már abba a siránkozást, és inkább tesztek valamit azért, hogy legyen kapcsolatotok? Nem vagyok frusztrált, inkább csajok 80%-a életképtelen. Nem értem, hogy miért nem akartok változni, sportolni, hogy jó alakotok legyen, miért nem öltöztök mindig szexin, kihívóan? Miért nem kezdeményeztek ti is? Így nem fogtok kelleni a férfiaknak, hiába hisztiztek.
---------
Ugye érzed az iróniát? Miért van az, hogy mindkét nem a másiktól várja a változást? Miért mindig csak a másiknak kell alkalmazkodni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!