Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik, miért nem hagyjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, miért nem hagyjátok már abba a siránkozást, és inkább tesztek valamit azért, hogy legyen kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
2017. aug. 12. 07:29
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
57%

Ahogyan te is a gép előtt ülsz éppen és másokat ócsárolsz?

Hm, te aztán egy követendő példa vagy!

2017. aug. 12. 08:08
 12/31 anonim ***** válasza:
44%
Nem szoktam siránkozni:-) mondjuk mert nem tucatlányt szeretne az ember párnak....sokszor úgy vagyok vele jó lenne ha lenne, másfelől van hogy nem érdekel már hogy nincs...így legalább tudok figyelni arra amit meg akarok valósítani...
2017. aug. 12. 08:09
 13/31 A kérdező kommentje:
#7es látod, erről beszélek.. A Hiszti megy , a változtatás már nem..
2017. aug. 12. 08:09
 14/31 A kérdező kommentje:
#11 ja de nem a nap 24 órájában ;)
2017. aug. 12. 08:10
 15/31 anonim ***** válasza:
29%

Igen, pont ezt teszem.

"A többi meg csak ül a gép előtt és másokat ócsárol."

Vagy is trollkodok.

Még egy fél órát, utána kávéval ébresztem a páromat.

2017. aug. 12. 08:13
 16/31 anonim ***** válasza:
81%

Pontosan mire gondolsz?

Tanuljak, legyen végzettségem, akar diplomám? Megvan.

Legyen egy állásom, amiben jó vagyok, szeretem csinálni, és egész jól fizet? Megvan

Éljek külön, tartsam fenn magam? Megvan

Legyek értelmes, tájékozott, a világ dolgai iránt érdeklődő? Megvan.

Legyek barátságos, segítőkész, jó társaság? Megvan.

Oldjam meg a felmerülő problémákat az életben? Megvan.

Ne legyek hisztis, zaklató, idiótának bepróbálkozó, aki nem ért a nemből? Megvan.

Legyek kigyúrt? Próbáltam sokáig, egy betegség miatt nem megy, az orvosokat nem érdekli.

Hordjak drága, márkás ruhákat? Biztos ez kell?

Járjak gyakran bulizni, csapatni, alkoholt inni? Biztos ez kell?

Ezek közül akkor mi is kell? És ezeken kívül? Adj tanácsot, kérlek.

Ó, és mit kapok a lányok oldaláról folyamatosan? Ignorálást, lenézést, eltűnést, gerinctelenséget. Nyilvánvalóan megérdemlem, de miért?

Úgy szeretném megtudni, hogy miért én vagyok a hibás ezért IS, a lányok meg ezért SEM.

2017. aug. 12. 08:16
 17/31 anonim ***** válasza:
20%
El kellene zárni egybeírva, kérdező? Az igen! Ne oszd itt az észt, mert neked sem jutott túl sok, becsüld meg inkább!!
2017. aug. 12. 08:40
 18/31 anonim ***** válasza:
55%
Ebben a kis országban is mennyi kötsög van...
2017. aug. 12. 08:45
 19/31 anonim ***** válasza:
72%
Nem siránkozok. Kapcsolatra meg nincs szükségem, csak dugásra. És teszek érte; sok pénzt keresek, úgyhogy telik ku r vákra :D
2017. aug. 12. 08:55
 20/31 anonim ***** válasza:
48%

Részemről nem az van, hogy ne tennék érte, hanem inkább az a gond, ha nem kölcsönös két ember között a vonzalom. Eddig inkább ez a tapasztalatom.

Én nem értek veled egyet kérdező, hogy valaki nem siránkozhat, amikor nincs kapcsolata. Sok olyan nőismerősöm is van, aki maga alatt van, hogy nem talált normális férfit. Akkor ők jogosan siránkoznak, és a férfiak nem omolhatnak össze? Szerintem természetes dolog, ha valaki besokall, és nem tesz már lépéseket, mert elege lett. Talán pont akkor fog sikerülni, nem lehet tudni.

Van, amikor tényleg nem azon múlik, hogy valaki ne tenné meg, amit kellene, hanem egyszerűen nincs a környezetében olyan, akivel tényleg el tudná képzelni.

2017. aug. 12. 09:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!