Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat szex nélkül?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt (én 29 ő 20) és azt mondta, hogy hiába vonzódik hozzám meg érzi jól magát velem nem tud lefeküdni velem... nem tudja miért és azt mondta, hogy lehet idővel változik ez de egyenlőre neki így tökéletes minden ahogy van. Randik, együtt alvás csókok és ennyi. Szerintetek?

2017. aug. 8. 14:54
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó, ment a zöld.

Már csókot se akar, mintha feszélyezné... amíg nem közeledek hozzá tök jól érzi magát velem de mikor igen, teljesen megváltozik, menekülni akar, és teljesen elutasító, nyers lesz velem

2017. aug. 8. 16:24
 32/38 anonim ***** válasza:
96%
Torma András, szerintem te vagy attention whore...
2017. aug. 8. 16:32
 33/38 anonim ***** válasza:
Utolso, vegre valaki :)
2017. aug. 8. 16:49
 34/38 anonim ***** válasza:
45%
Te minek irod mindenhova oda a korod? Nem undod meg?
2017. aug. 8. 16:51
 35/38 anonim ***** válasza:

"Tudom, hogy nem szűz már nem ez a probléma :) Közös baráti társaság van és innen közös baráttól tudom."

1. Miért másik embertől tudod, és miért nem a lánytól?

2. A közös barátnak mi köze az ő szüzességéhez?

Fogalmam sincs, hogy egy épp hogy nem tini lány mit akar egy majdnem 30 évestől, de láthatjuk,hogy talán még egy 20 éves fiúhoz is éretlen lenne.

2017. aug. 8. 17:07
 36/38 anonim ***** válasza:

Elég sok kis tapasztalatlanka van itt, ugye "31f"? ;)

Ellenkezőleg ahogy itt írták. Nem lehet mindenki elmemester..., nem tudja, ez van. Majd rendesebben beléd szeret s majd akarni fogja.

2017. aug. 8. 17:09
 37/38 anonim ***** válasza:
Valószínűleg érzéketlen. Nincs szüksége testiségre, utálja az érintést, szabadságra van szüksége, nem kapcsolatra.
2017. aug. 8. 17:39
 38/38 anonim ***** válasza:
63%

Ha rám gondoltál #35, azért, mert így ismernek, mivel a nevem nem szoktam használni. Ne aggódj miattam, mire megunnám, betöltöm a 32-t. :)

31/f

2017. aug. 8. 17:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!