Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat szex nélkül?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt (én 29 ő 20) és azt mondta, hogy hiába vonzódik hozzám meg érzi jól magát velem nem tud lefeküdni velem... nem tudja miért és azt mondta, hogy lehet idővel változik ez de egyenlőre neki így tökéletes minden ahogy van. Randik, együtt alvás csókok és ennyi. Szerintetek?

2017. aug. 8. 14:54
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy szerencsétlen csak nem tudom hova rakni hogy miért ilyen...nekem ezt sok felfogni, hiába imádom ezt a lányt
2017. aug. 8. 15:36
 22/38 anonim ***** válasza:
32%
Nem lehet, hogy nemi betegség áll a háttérben?
2017. aug. 8. 15:37
 23/38 anonim ***** válasza:
2%
Válaszolók, nektek nem tűnik úgy, hogy a kérdező egy kis attention whore? Már megkapta a választ a kérdésére, de csak cifrázza tovább és tovább.
2017. aug. 8. 15:39
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Még az jutott eszembe, hogy nem érhette őt szexuális bántalmazás? A betegség meg a bántalmazás azért rohadt dolog, mert nagyon nehéz róla beszélni. Megmagyarázhatatlanul erős a szégyenérzet.
2017. aug. 8. 15:44
 25/38 anonim ***** válasza:

Őszíntén,lassan 25 leszek.Annyian próbálkoztak szexkapcsolattal,és van negatív tapasztalatom az előző kapcsolataimból.Lehet,hogy a két hónap nekem is kevés lenne,hogy maximálisan feloldódjak.100% al benne tudjak lenni.

Ezért (is) nem ismerkedek! Nem érti,fogadja ezt el senki.Én pedig nem kérem ezt.

Ha neked már kell a szex,neki pedig még nem.Engedd inkább el!

2017. aug. 8. 15:45
 26/38 anonim ***** válasza:
70%
''Kuka''?????????? EMBER, hol elsz te? A NO egy ember, kukaba a hasznalt rongyokat ill. targyakat tesszuk!!!!!!!!!! Tiszteletet adjal mar a masiknak TORMA ANDRAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 SZEGYEN
2017. aug. 8. 15:49
 27/38 anonim ***** válasza:
97%
Ha ennyire kiehezett vademberek vagytok akkor menjetek es b..atok idiotak!!!! Azt a lanyt meg hagyjatok mar beken, azt csinal AMIT AKAR.
2017. aug. 8. 15:51
 28/38 anonim ***** válasza:
76%
Szia! Esetleg nem történt vele valami negatív hatás sexuális téren ami miatt meghátrál? Bántalmazás, vagy pl. fáj neki. Igaziból sok lány már 16éves koruk óta élnek sexuális életet. Mivel friss kapcsolat, 1-2hónap várakozás már soknak is mondható. ilyenkor kellene a legnagyobb vágyat éreznie irányodba. Ha nem érte negatív hatás, akkor szerintem felejtős. HA most az elején nem, mi lesz később. Egy megfelelő pillanatban kérdezz rá, hogy érte -e valami olyan dolog ami miatt fél ettől az egésztől.
2017. aug. 8. 15:52
 29/38 anonim ***** válasza:
6%
Kell mellé egy másik csaj, akit titokban dugsz.
2017. aug. 8. 16:06
 30/38 anonim ***** válasza:
Nem olvastam a többi hozzászólást, de biztos, hogy már nem szűz? Attól, hogy volt pasija, még lehet, hogy szűz, csak esetleg nem meri még elmondani. Vagy rossz tapasztalata van az első pasija miatt, és fel kell, hogy oldódjanak benne a gátlások. Jobb lenne ezt teljesen őszintén megbeszélni. Kérd meg erre, hogy beszélgessetek. Ha szereted, és várnál rá, akkor ne siettesd. Add tudtára, hogy kitartasz mellette. De a szex akkor is az alapja egy jól működő párkapcsolatnak, és fontos lenne tudni, mi a gond. Biztosan neked is volt már valamilyen szexuális gixer az életedben. Ne előző barátnővel kapcsolatban, de beszélj neki erről. Hogy mittudomén, veled is volt már olyan, hogy nem kívántad a szexet, vagy féltél tőle, mert szorongtál lelkileg, vagy bármi. Ha érzi, hogy te megbízol benne, akkor ő is hamarabb jut el a bizalomnak arra a fokára, hogy elmondja, ha van valami, és meg tudjátok oldani. Azt nem hiszem, hogy egy egészséges 20 éves lánynak nem hiányzik a szex, ha csak nincs valami gátlás benne ezzel kapcsolatban.
2017. aug. 8. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!