Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat szex nélkül?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt (én 29 ő 20) és azt mondta, hogy hiába vonzódik hozzám meg érzi jól magát velem nem tud lefeküdni velem... nem tudja miért és azt mondta, hogy lehet idővel változik ez de egyenlőre neki így tökéletes minden ahogy van. Randik, együtt alvás csókok és ennyi. Szerintetek?

2017. aug. 8. 14:54
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
63%
Neked megfelel ez? Szerintem nem. Próbáld meg még egyszer, de ha visszautasít, akkor dobd.
2017. aug. 8. 14:56
 2/38 anonim ***** válasza:
41%
20 evesen meg kislany. Adj neki idot.
2017. aug. 8. 14:58
 3/38 anonim ***** válasza:
59%

Hacsak nem szűz, akkor én ebből azt szűrném le, hogy csak szórakozik. Mindent vagy semmit, én nem maradnék a minimum értelmes választ nem kapok.

31/f

2017. aug. 8. 14:58
 4/38 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem magyarázd el neki, hogy neked ez így nem egy működőképes kapcsolat. Azért kérdezz rá, hogy fog-e valtozni a dolog, de ha nem, akkor szerintem is fejezd be vele.
2017. aug. 8. 14:59
 5/38 A kérdező kommentje:
Volt már pasija, 1 éve lett vége...
2017. aug. 8. 15:00
 6/38 anonim ***** válasza:
42%

Ha ezt fogja csinálni, soha nem lesz senkije.

Valószínűleg nincs libidója.

2017. aug. 8. 15:01
 7/38 anonim ***** válasza:
87%
20 évesen még kislány?:)))) Ember, te melyik bolygón élsz? 20 évesen a legtöbben már nem szűzek vagy ha azok is, akkor is vágynak a szexre a megfelelő partnerrel.
2017. aug. 8. 15:01
 8/38 anonim ***** válasza:
15%

Torma András, hogy kislany az abbol a szempontbol relevans hogy, nem tudja mit akar, nem tudja mit erez, nem tudja mit szeretne.

Lehet hogy a pasijaval nem kivanja a szexet mert 2 masik ember dugja, lehet hogy undorodik a pasitol csak a penz, kocsi vagy valami mas miatt jott ossze vele, stb.

Agyilag teljesen nullak az ilyen fiatal lanyok, nem lehet ertelmes viselkedest elvarni toluk.

2017. aug. 8. 15:07
 9/38 anonim ***** válasza:
67%

Ha már volt hapsija, nem várnék így rá.

31/f

2017. aug. 8. 15:07
 10/38 anonim ***** válasza:
62%
Ez a legtöbb ember számára baromira nem tökéletes. Szerintem ne foglalkozz vele!
2017. aug. 8. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!