Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolat szex nélkül?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt (én 29 ő 20) és azt mondta, hogy hiába vonzódik hozzám meg érzi jól magát velem nem tud lefeküdni velem... nem tudja miért és azt mondta, hogy lehet idővel változik ez de egyenlőre neki így tökéletes minden ahogy van. Randik, együtt alvás csókok és ennyi. Szerintetek?

2017. aug. 8. 14:54
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
83%
58%-as, hagyd már ezeket az általánosító baromságokat. Rengeteg normális fiatal lány van. Ha téged elkerülnek, akkor próbálj meg gyakrabban fürdeni és kimozdulni a nyomornegyedből.
2017. aug. 8. 15:09
 12/38 anonim ***** válasza:
90%
És az biztos, hogy az elozo pasijaval lefekudtek?
2017. aug. 8. 15:13
 13/38 A kérdező kommentje:
Ha 3 évig együtt voltak csaktán :D
2017. aug. 8. 15:13
 14/38 anonim ***** válasza:
55%
Egyaltalan nem tutko te nagyokos.
2017. aug. 8. 15:15
 15/38 anonim ***** válasza:
90%

Éretlen mint a zöldalma.....

Ő még nem nőként viselkedik, hanem egy tinédzser lányként és egyet kell hogy értsek azzal, hogy közel sem biztos, hogy volt már együtt férfivel.

Mit tudsz tenni? Vársz és bizakodsz abban, hogy nem csak egy barátot lát benned, hanem a szerelmét is. Amikor lefeküdtök egymás mellé szokott kezdeményezni, keresi az érintésedet, bepörög vagy csak lassú víz partot mos elven néha próbál valamit viszonozni.

Ha kezdeményezőleg lép fel és csókolgat, akkor idővel meg fogja kívánni a szexet is, ha teljesen passzív, akkor meg nem rajtad járnak a gondolatai.

2017. aug. 8. 15:22
 16/38 anonim ***** válasza:
93%

Azért csak meg kéne magyaráznia, hogy miért nem akar.

Csak veled, vagyis mást kíván?

Vagy próbáld meg felizgatni. Nem kapja vissza a távirányítót. :D

Na de tényleg, puszilgasd meg a nyakát, és kérdezd meg mit érez.

2017. aug. 8. 15:27
 17/38 A kérdező kommentje:
Utolsó szoktam ilyet és az jól is esik neki mindig mondja, hogy ezt imádja de egyszerűen mindig visszalép mikor már komolyabb lehetne...
2017. aug. 8. 15:29
 18/38 anonim ***** válasza:
Nekem ebbol az jon le, hogy meg nem volt egyutt pasival, akar mennyi ideig volt parkapcsolatban. Tegyel ra celzast, hogy teged nem zavarna, ha szuz. Vagy kerdezz ra nyiltan. Lehet, hogy magaban csak tiprodik azon, hogy zavarna teged vagy bena lenne es kiabrandito.
2017. aug. 8. 15:32
 19/38 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem szűz már nem ez a probléma :) Közös baráti társaság van és innen közös baráttól tudom.
2017. aug. 8. 15:34
 20/38 anonim ***** válasza:
39%
Kérdező, ne pazarold az idődet. Egy próbálkozást megér a lány, utána viszont kuka. Találsz bőven olyat, aki nem ilyen szerencsétlen.
2017. aug. 8. 15:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!