Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerül egy párkapcsolatom sem ennyi idősen?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok, soha nem voltam együtt senkivel fél évnél tovább. Elegem van a férfiakból, nem tudok beléjük szeretni, max. csak a fellángolásig jutok el. Lenne választék, igényesnek, szép arcúnak, nőiesnek tartanak az emberek, de már azt is utálom, ha feltűnően bámulnak az utcán (még ha helyes is az az illető). Az elvárásom egy férvial szemben az, hogy legyen férfias, határozott, kellemes humorú, művelt. A legutóbbi barátom ilyen volt, azt hittem, megtaláltam az igazit, de rájöttem, hogy nem vagyok képes beleszeretni. Azt veszem észre magamon, hogy 25 évesen nem működnek a kapcsolataim, nem tudok szerelmes lenni, még szexuálisan sem vonzódom hozzájuk. Kezdek megijedni, hogy valami nincs rendben velem. Mitől lehet ez?2010. máj. 23. 21:07
11/11 anonim válasza:
A legnagyobb probléma inkább az hogy van egy dolog amit keresel és ez a "hű, ez egy maradandó emlék lesz" érzés. Talán kicsit az elején bele éled magadat és ezért is jön olyan könnyen a fellángolás, és amikor oda érsz hogy megismered a másikat , akkor meg azon veszed észre magadat hogy benne valami hiányzik, valami plusz. Nálam is fordult elő már ilyen dolog, de amikor az ember szeme kinyílik akkor látja meg a dolognak az igazi oldalát. Meg kell próbálnod uralkodni az érzéseiden amikor egy férfi elkezd udvarolni neked, mert lehet hogy csak addig mond és tesz szépet és jót neked míg el nem éri azt hogy lefektessen. Olyan nincs hogy valakiről meglehessen biztosan mondani pár hónap után hogy ő az igazi. Majd ha eltelik jó pár év és sok akadályon túl vagytok közösen és nem úgy hogy csak az egyik lökdösi a másikat, mert csak így hajlandó valamit is tenni, akkor lehet azt mondani hogy Ő az. Én legalább is így vagyok vele. Legyen egy kis realitásod a dologban és nem leszel vak. 27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!