Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem sikerül egy párkapcsolatom sem ennyi idősen?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok, soha nem voltam együtt senkivel fél évnél tovább. Elegem van a férfiakból, nem tudok beléjük szeretni, max. csak a fellángolásig jutok el. Lenne választék, igényesnek, szép arcúnak, nőiesnek tartanak az emberek, de már azt is utálom, ha feltűnően bámulnak az utcán (még ha helyes is az az illető). Az elvárásom egy férvial szemben az, hogy legyen férfias, határozott, kellemes humorú, művelt. A legutóbbi barátom ilyen volt, azt hittem, megtaláltam az igazit, de rájöttem, hogy nem vagyok képes beleszeretni. Azt veszem észre magamon, hogy 25 évesen nem működnek a kapcsolataim, nem tudok szerelmes lenni, még szexuálisan sem vonzódom hozzájuk. Kezdek megijedni, hogy valami nincs rendben velem. Mitől lehet ez?
Csak nem találtad meg a megfelelő társat. Van ez így, nem kell megijedni. Hidd el találkozni fogsz egyszer egy olyan emberrel, aki levesz a lábadról teljesen.
25 évesen szerintem még nem vagy elkésve. Lehet, hogy már holnap elér a szerelem.
2010. máj. 23. 21:11
2/11 anonim válasza:
Én 24 vagyok. Nekem sem igazán sikerülnek a kapcsolataim sajnos. Ne erre koncentrálj, ne akarj görcsösen szerelmes lenni. Amikor jön valaki aki anélkül vesz le a lábadról,hogy te észrevennéd, na ő lesz az igazi. Én szerencsés voltam,mert ezt megéltem, de élni nem tudtam a lehetőséggel. Végül szakított velem..:(
De nem adom fel én sem a reményt arra,hogy jöhet valaki aki ennyire szeret és ennyire szerethetem mint ő engem és én őt...
Kitartás és nem görcsölés.
Javaslom még azt is,hogy írd össze azokat a tulajdonságokat egy papírra mind külsőleg mind belsőleg amit vársz egy pasitól és az érzéseidet is,hogy mit szeretnél megérni a kapcsolatban. Olvasgasd és tervezgesd,hogy mit teszel, ha ilyen helyzetbe kerülsz és be fog következni hidd el.
2010. máj. 23. 21:11
3/11 anonim válasza:
Bazz... Fogadok olyan elvárásaid vannak, hogy csak na. Na nem a pasikkal, hanem a kapcsolattal szemben. Van olyan ember, akivel jól elvagytok? Na, olyat kell érezz testi vonzódással megspékelve. Ha nem vagy szerelmes, csak szereted, akkor ez van. Szerintem ezzel sincs baj.
2010. máj. 23. 21:15
4/11 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy nincs olyan ember vagy nem volt, akivel jól el lettem volna. Viszont az egyáltalán nem jó érzés, mikor valaki eleinte tetszik, elkezdünk ismerkedni, jó fejnek tartom, de nincs meg az a plusz, hogy mikor megcsókol, azt kelljen éreznem, hogy "hű, ez egy maradandó emlék lesz".
2010. máj. 23. 21:17
5/11 anonim válasza:
26/F írjatok
2010. máj. 29. 16:47
6/11 anonim válasza:
egyszerű a válasz! LEZBI VAGY! ennyi
2010. máj. 29. 16:57
7/11 anonim válasza:
vagy egy kiélt k*rva...
2010. máj. 29. 16:58
8/11 A kérdező kommentje:
Édes jó anyukád az, drágám.
2010. máj. 29. 17:17
9/11 anonim válasza:
itt mindenki frusztrált? küldhettek amúgy egy ismerkedős levelet (26/F még mindig)
2010. máj. 29. 17:26
10/11 anonim válasza:
Nekem még annyi sem sikerült mint neked, pedig már 29/f vagyok. És senki sem tud tanácsot adni. Mintha csak vak szerencse kéne az egészhez, nincs mit jól, jobban csinálni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!