Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
A lényeg az hogy mindenàron folytatàst kér én meg időt kértem de ő nem hajlandó vàrni és kijelentette hogy ha nem adom be a derekam akkor békéngy!2017. aug. 6. 05:43
1/6 A kérdező kommentje:
Békénhagy*
2017. aug. 6. 05:44
2/6 anonim válasza:
Akkor haggyon békén a kis zsarolós kis majom,majd megtanul egyszer talán tekintettel leni magán kívül másra is.
3/6 A kérdező kommentje:
Folyton azt mindja hogy vàltoztatni fog meg ott lessz mellettem stb .Mikor külön vagyunk akkor teper hameg megkapott akkor elhanyagol !De ő mondja hogy nem lessz így.
2017. aug. 6. 06:45
4/6 anonim válasza:
Szerinted az időkérés mire lenne jó? Tudod hogy milyen, miben kellene változnia stb, gondolom őt is felvilágosítottad erről.
Ha szeretnéd vele folytatni adj egy esélyt neki a változásra, ha nem változik, nem törődik veled, akkor mehet.
5/6 anonim válasza:
Úgy ahogy írja négyes. Nem kell az időhúzás.
31/f
6/6 anonim válasza:
Tök igaza van a párodnak. Mire várjon? Megvárja, amíg mást is kipróbálsz, és ha nincs jobb, akkor nagy kegyesen visszafogadod? Ebből én sem kérnék. Ha nem felel meg neked, akkor szakíts normálisan!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!