Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért szeretné a barátnőm,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretné a barátnőm, hogy megutáljam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A barátnőmmel még csak fél éve vagyunk együtt. Minden rendben volt köztünk, nagyon jól éreztük magunkat egymás társaságában, mindent megtettünk egymásért, mindig számíthattunk egymásra bármiben. Mindig vártuk, hogy találkozzunk és mindent meg is tettünk azért, hogy sokat együtt tudjunk lenni. Az ágyban is minden a legnagyobb rendben volt. Pár hete barátnőm kicsit nehéz helyzetbe került, olyan helyre kellett költöznie, ahol utál lenni, nem lakik annyira messze, vonattal fél óra. Kicsit ritkábban tudunk találkozni, de még ezt is megoldottuk... Pár napja a barátnője rám írt, kérdezett valamit és válaszoltam (ennyi a "bűnöm"). A barátnőm utálja azt a "barátnőjét" (mégis szinte mindennap beszélnek) és nekem sem a szívem csücske... és persze rögtön mondta a csaj a barátnőmnek, hogy milyen kedvesen válaszoltam (persze, hogy kedves vagyok és válaszolok 1-2 kérdésre, nem vagyok paraszt)... Barátnőm ezután elkezdte mondogatni, hogy kétszínű vagyok, mert "kedvesen válaszoltam", pedig utálom azt a csajt. Elkezdte, hogy hazudok, biztos ő tetszik nekem, megbízhatatlan vagyok... Bármit mondtam neki, nem hitte el... Mindent megtettem érte és nagyon szeretem. Mondtam is neki, hogy nagyon szeretem és egy ilyen hülyeség miatt nem akarom elveszíteni, de csak azt mondja, hogy írjak a bnőjének, biztos össze fogunk jönni (pedig nem is az esetem). Megtiltotta, hogy szeressem és biztos csak muszájból vagyok vele, mert nincs más (nekem amúgy sem kell más, csak Ő). Ami a legjobban fáj, hogy azt mondta, hogy csak viccből jött össze velem, mert még mindig a volt barátját szereti és volt neki más barátja is, amíg együtt voltunk. Tudom, hogy ez nem igaz, mert utálja az exét és tudom, hogy nem volt másik barátja, amíg együtt voltunk... Azért mondta ezt, hogy megutáljam, de ez nem ilyen egyszerű, nem tudom megutálni, nagyon szeretem... Nem tudta rendesen megindokolni, hogy miket hazudtam neki és hogy miért akar szakítani. Annyit mondott, hogy eddig egyedül volt, megszokta, hogy egyedül van és nincs hozzá szokva ahhoz, hogy olyan kedves vagyok vele és mindent megtesznek érte... Bármit csináltunk, láttam rajta, hogy szeretett és nagyon jól érezte magát. Nem értem mi történhetett vele, nem változik meg senkinek ilyen hirtelen ennyire a véleménye/érzése egy másik iránt.

Próbáltam beszélni vele, de mindig azt a beszélgetést hozza fel, amit fentebb említettem (barátnőjét kb fél éve ismerem és most beszéltem vele először).

Mit kéne tennem? Nem akarom elveszíteni, nagyon szeretem és akit igazán megszeretek, azt nem tudom elfelejteni.

2017. aug. 2. 08:48
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
90%
Féltékeny.... pedig a leírtak alapján nincs oka, fél hogy elveszítene és egyedül maradna... nem megutáltatni akarja magát, és mintha kicsit össze lenne zavarodva, hagyd el kicsit lenyugodni, ne hozd fel neki a témát, utána beszélj vele, amikor megnyugodott, de finoman hozd fel neki, ne ajtóstul.
2017. aug. 2. 08:53
 2/46 anonim ***** válasza:
100%
*le
2017. aug. 2. 08:53
 3/46 A kérdező kommentje:

Én is így gondolom, hogy nincs oka a féltékenységre. Mondtam neki, ha nem szeretném ennyire, akkor nem segítettem volna olyan sok mindenben.

Ezt így mondta: "azt akarom, hogy utálj, megtiltom, hogy szeress"

2017. aug. 2. 08:56
 4/46 A kérdező kommentje:
Már 2-3 napja megy ez az egész, próbálom bizonygatni, hogy nincs oka féltékenykedni, és nagyon szeretem, de nem hiszi el.
2017. aug. 2. 08:58
 5/46 anonim ***** válasza:
89%
Fél-elem. Nem egész. Ez beszél belőle, nem gondolja komolyan, ha ennyit foglalkozol vele, tisztában van azzal mit veszíthet.
2017. aug. 2. 08:59
 6/46 anonim ***** válasza:
89%
Hagyj neki egy kis időt...
2017. aug. 2. 09:00
 7/46 A kérdező kommentje:
Mindkettőnknek közös életcélunk van. Tegnap elmentem egy felvételire, amire Ő is el szeretett volna menni, de nem tudott. Megbeszéltük, hogy ha sikerül, akkor segítek neki, hogy neki is egyből sikerüljön. Nem sikerült sajnos. A "barátnőjének" viszont sikerült korábban és azt hiszi, hogy azért válaszoltam neki, hogy rajta keresztül jussak előnyhöz és hogy összejöjjek vele.
2017. aug. 2. 09:03
 8/46 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp féltékeny... idő kell neki hogy feldolgozza, meg fog nyugodni...
2017. aug. 2. 09:06
 9/46 anonim válasza:
48%
Isten hozott haver az idióta női hisztik világában,mind ezt csinálja
2017. aug. 2. 09:12
 10/46 anonim ***** válasza:
41%
Megcsalt.
2017. aug. 2. 09:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!