Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párocskám pedzegeti az összekö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párocskám pedzegeti az összeköltözést. Szerintetek ez így korrekt elképzelés?

Figyelt kérdés

Illetve sürgeti.Neki van saját lakása amit apuciék vettek neki.Lehitelezték a volt pasijával rendesen.Természetes neki ha összeköltözünk(pár hónapos kapcsolat)a hitel az közös költség,de kijelentette ha ő valaha is férjhez menni csakis házassági szerződéssel mert a lakás az övé és senkinek semmi köze hozzá.Kicsit anyázott mikor jeleztem nekem ez az elképzelés nem fekszik.

Mennyire vagyok véleményetek szerint higgadt és nyugodt ember 1-10-es skálán ha ezek után sem képeltem fel?

2017. júl. 30. 17:06
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Sajnos nem kamu.Átéltem néhány dührohamát ahogy próbált manipulálni,azóta persze szétmentünk mikor újra nekiállt ütni és mikor látta elszakadóban a cérna nálam szólt ha hozzá merek érni bevitet.Megköszöntem neki ekkor az addigiakat.

Gyerekek,óvatosan azzal az összeköltözéssel!!

2017. júl. 30. 18:05
 22/29 anonim ***** válasza:

miert nem fogtad le a kezet es mosolyogtal ra pimaszul? ;)

vagy csak nem akkora benga állat?

2017. júl. 30. 18:07
 23/29 A kérdező kommentje:
Nem az a lefogni való fajta volt,simán tökön térdelt volna szerintem :D Húú de viszket még mindig a tenyerem...
2017. júl. 30. 18:14
 24/29 anonim ***** válasza:

de ha a falhoz nyomod ugy szexin akkor nem tud tokon rugni

vagy arrol a bolond fajtarol van szo?

en sem utottem meg not sosem, de a bolond fajta az ugye nem nő. onvedelembol meg nem not azt fel lehet pofozni :)

2017. júl. 30. 18:24
 25/29 anonim ***** válasza:

Ha viszket a tenyered, az azért egy kicsit baj. Azt jelenti, hogy "adósa maradtál" - és itt nem a pénzre gondolok.

Szóval ezzel három dolgot lehet csinálni:

a.) ha még összefuttok, és alkalmat ad rá, akkor letörleszted neki. (Nem muszáj tettleg, el lehet kűdeni a szájbatekertbe is.)

b.) Megbocsátod és leszrod a továbbiakban, mert az a legjobb megoldás.

c.) A következő ilyen lehúzós luvnya kapja majd meg ezt is annakidején.

A lényeg, hogy eddig jól csináltad. Grat!

2017. júl. 30. 18:25
 26/29 anonim ***** válasza:
60%
Ugy tűnik összeilletek. Te pofozkodsz a nőd meg szívat... kipróbálnám a helyedben (én sosem tennek ilyet), hogy mit reagál bántalmazásra
2017. júl. 30. 19:07
 27/29 A kérdező kommentje:
26. Baj van az értelmi képességeiddel? Egyetlen pofont sem kapott tőlem soha. Lehet pont ez volt a baj. Szerinted érdekel engem,hogy mit reagálna? Ha akartam volna már rég megkapta volna ami jár. Mindenesetre egy fhm kijár neki.Azt hamarosan meg is kapja.Aztán ha gondolja a biróságon beszélgethet :)
2017. júl. 30. 19:21
 28/29 anonim ***** válasza:
Jó nagy barom vagy, ha ebbe belemész. Ez a nő csak ki akar semmizni téged.
2018. dec. 10. 21:42
 29/29 anonim ***** válasza:
Ha neked ez a hülye 3,14csa kell akkor megérdemled.
2018. dec. 10. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!