Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párocskám pedzegeti az összeköltözést. Szerintetek ez így korrekt elképzelés?
Illetve sürgeti.Neki van saját lakása amit apuciék vettek neki.Lehitelezték a volt pasijával rendesen.Természetes neki ha összeköltözünk(pár hónapos kapcsolat)a hitel az közös költség,de kijelentette ha ő valaha is férjhez menni csakis házassági szerződéssel mert a lakás az övé és senkinek semmi köze hozzá.Kicsit anyázott mikor jeleztem nekem ez az elképzelés nem fekszik.
Mennyire vagyok véleményetek szerint higgadt és nyugodt ember 1-10-es skálán ha ezek után sem képeltem fel?
Sajnos nem kamu.Átéltem néhány dührohamát ahogy próbált manipulálni,azóta persze szétmentünk mikor újra nekiállt ütni és mikor látta elszakadóban a cérna nálam szólt ha hozzá merek érni bevitet.Megköszöntem neki ekkor az addigiakat.
Gyerekek,óvatosan azzal az összeköltözéssel!!
miert nem fogtad le a kezet es mosolyogtal ra pimaszul? ;)
vagy csak nem akkora benga állat?
de ha a falhoz nyomod ugy szexin akkor nem tud tokon rugni
vagy arrol a bolond fajtarol van szo?
en sem utottem meg not sosem, de a bolond fajta az ugye nem nő. onvedelembol meg nem not azt fel lehet pofozni :)
Ha viszket a tenyered, az azért egy kicsit baj. Azt jelenti, hogy "adósa maradtál" - és itt nem a pénzre gondolok.
Szóval ezzel három dolgot lehet csinálni:
a.) ha még összefuttok, és alkalmat ad rá, akkor letörleszted neki. (Nem muszáj tettleg, el lehet kűdeni a szájbatekertbe is.)
b.) Megbocsátod és leszrod a továbbiakban, mert az a legjobb megoldás.
c.) A következő ilyen lehúzós luvnya kapja majd meg ezt is annakidején.
A lényeg, hogy eddig jól csináltad. Grat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!