Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nem tervezi az összeköltözést velem?
Tisztában van vele X év után, hogy sok dologhoz máshogy
viszonyultok, így az összeköltözésben csak problémákat
lát.
Legegyszerűbb példa: Éjjel sokáig fent van, dolgozik vagy
játszik a gépen, rólad tudja, hogy aludnál, így ha tekin-
tettel akarna lenni rád, akkor le kellene mondani az éj-
jeli dolgokról, hogy ne zavarjon.
Vicc, hogy bagoly vagyok én is, viszont amikor összeköl-
töztem egy "nappali" nővel, akkor visszaálltam rövid idő
alatt nappali életre. És nem okozott nagy felborulást :)
Ha neked ez kevés, szakíts vele. Ő ennél szorosabb kapcsolatot nem akar veled, neki megfelel, hogy csak összejártok.
Itt nincs kompromisszum, vagy előrébb léptek, vagy külön folytatjátok, ha ennyire mást akartok.
Nem szeretek ilyet írni, de előbb-utóbb úgyis meg fogod unni, hogy a langyos tócsában álltok. Ugyanezt végigcsináltam az exemmel, hiába próbáltam jobb belátásra bírni, állandóan húzta az időt. Öt évig bírtam, már bánom, hogy nem előbb határoztam el magam.
A mostani párkapcsolatomnak is ezért lett vége, folyton csak az időt húzta, esze ágában nem volt elköltözni otthonról, mert ott anyuci egy utcára van, így bármikor nála lehet vacsorázni... baromi közhely, de igaz:
Ha valaki meg akar tenni valamit, talál rá módot, ha nem, akkor talál kifogást!
Így, hogy a párod kerek-perec kijelentette, hogy nem egyezik a célotok, én nem várnék, minél tovább húzod, annál jobban fog fájni :(
35/N
"Nem mondja azt,hogy soha nem akarja elkötezni magát" - persze, amíg reménykedsz, addig van neki házi_p_na....
Szóval nem akar tőled semmi komolyat, de megmondani meg sunyi.
Időpazarlás ez részedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!