Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párocskám pedzegeti az összeköltözést. Szerintetek ez így korrekt elképzelés?
Illetve sürgeti.Neki van saját lakása amit apuciék vettek neki.Lehitelezték a volt pasijával rendesen.Természetes neki ha összeköltözünk(pár hónapos kapcsolat)a hitel az közös költség,de kijelentette ha ő valaha is férjhez menni csakis házassági szerződéssel mert a lakás az övé és senkinek semmi köze hozzá.Kicsit anyázott mikor jeleztem nekem ez az elképzelés nem fekszik.
Mennyire vagyok véleményetek szerint higgadt és nyugodt ember 1-10-es skálán ha ezek után sem képeltem fel?
Én eléállnék egy bérleti szerződéssel, hisz ha a lakás 100%-ban a jövőben is az övé, akkor te lényegében albérletben élnél, ennek megfelelően, ha bármi tönkremegy, azt a tulaj fizeti, jelen esetben ő. Neked ahhoz semmi közöd. Ahogy a közös költség felújítási pénzt tartalmazó részéhez sem. Illetve ha kirak, akkor 30 napos felmondási idővel teheti meg.
Amúgy én ilyen csajjal nem terveznék a továbbiakban komolyabban, ne is haragudj.
Ha beszállok a hitelbe, akkor szerződés, ha nem szállok be a hitelbe, akkor csak a kajákba meg a számlákba. Ne vicceljen már. Persze, majd kifizetem neki a lakását, ha így áll alapból hozzám :D
31/f
Szerinte utolsó sz*r szemét vagyok ,hogy a hitel számomra nem alapértemezetten közös költség,miért neki kell ezt egyáltalán felhoznia és miért nem takarodok el az q. anyámba ha ez nem tetszik! Pofozkodik is a kicsike.
Szerintetek szeret? :)
xdddd
igen, szerintem is egy utolso xar xemèt vagy :)
hat miert nem fizeted szerencsetlennek a hitelet? p1n@ is jar melle ;)
Így viszont már ott is hagytam volna a fenébe :D. Ez ugye csak vicc. Aki már annyira kétségbeesett, hogy pofozkodik is, az inkább adóstársat keres magának :D
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!