Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 vagyok, de még soha nem volt barátnőm, lehet azért mert 4 éves koromban megrontott egy 13 éves lány?
Semmi köze a jelenednek a múltadhoz!Egy lány különben se tud megerőszakolni egy pasit,legfeljebb megkinozni.Ha felállt és megdugtad,akkor te is benne voltál és akartad!
A hiba benned van,sajnos!Ha igazán tetszik valaki és szerelmes is leszel belé,akkor minden akarattal megkaparintod,rajtad múlik!
Képzeld,engem megerőszakoltak lánykoromba,mégis sok pasim volt,férjhez mentem és gyerekeim vannak!Én sem voltam nagyszájú,visszahúzódó is voltam!
Sok sikert az életben!:)))
4 évesen közösülni kellett...
jobb mesét is kitalálhattál volna :D
17 éve még tetszett mit hisztizel ?
30/N
"Semmi köze a jelenednek a múltadhoz!Egy lány különben se tud megerőszakolni egy pasit,legfeljebb megkinozni.Ha felállt és megdugtad,akkor te is benne voltál és akartad!
A hiba benned van,sajnos!Ha igazán tetszik valaki és szerelmes is leszel belé,akkor minden akarattal megkaparintod,rajtad múlik!
Képzeld,engem megerőszakoltak lánykoromba,mégis sok pasim volt,férjhez mentem és gyerekeim vannak!Én sem voltam nagyszájú,visszahúzódó is voltam!
Sok sikert az életben!:)))"
Neked nincs képzelőerőd, Te vadbarom? Biztos naponta látsz olyat, hogy tinédzserlányok zaklatnak kisfiúkat, ha ennyire tudod, mit tud tenni és mit nem... 4 évesen beleegyezett a dologba? Mondd, Te normális vagy??? Állítólag vannak gyerekeid. Ha a 4 éves fiadat megerőszakolná egy 13 éves lány, azt mondanád, hogy biztos a fiad akarta meg benne volt? Te ostoba liba!
Eleve el sem hiszem, hogy anya vagy, mert egy anya ilyen hallatán nem ilyen eszement baromságokat írna, hanem a fröcsögne belőle az indulat a pedofil tizenéves kis k*rva iránt. Ez a normális reakció egy anyától! Nem az, amit Te írtál. Légy boldog, hogy Neked ilyen f*sza az életed.
Kedves kérdező: úgy gondolom, rosszul jártál, hogy ide írtál. Amint látszik, az itt megnyilvánuló emberek nagy része egy szánalmas féreg, aki más kárán örvend. Ez legyen az egyetlen örömük az életben.
21L
"Semmi köze a jelenednek a múltadhoz!Egy lány különben se tud megerőszakolni egy pasit,legfeljebb megkinozni.Ha felállt és megdugtad,akkor te is benne voltál és akartad!
Sok sikert az életben!:)))"
Hát ez gyönyörű!!!
Biztos ha a gyerekedről lenne szó, akkor is igy viselkednél. Milyen anya lehetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!