Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 vagyok, de még soha nem volt barátnőm, lehet azért mert 4 éves koromban megrontott egy 13 éves lány?
Megrontott? Ezt kifejtenéd nekünk?
Nem tudom elképzelni, lány hogy tud fiút megrontani.
Az első választ adónak annyit, hogy mit nem értesz ezen? 13 éves lány mikor 4 éves volt. Nagyon kicsi volt még.
A kérdezőnek azt ajánlom keressen egy magához hasonló fiatal lányt. Mármint nem olyat akit megrontottak 4 évesen XD hanem visszahúzódót. Legyen szerelmes és a szerelem mindent megold, csak légy határozott, és mindekképp őszinte!!!!!! Ez nagyon fontos.
"Megrontott? Ezt kifejtenéd nekünk?
Nem tudom elképzelni, lány hogy tud fiút megrontani"
Egy 13 éves lány miért ne tudna megrontani egy 4 éves kisgyereket?
Kérdező:
Sokan vannak, akik visszahúzódó típusok. Talán nem is szabadna magadban tartani a rossz érzéseket, hanem kibeszélni őket.
Annak idején mi történt, mikor ez a dolog bekövetkezett? A szüleid vittek gyermekpszichológushoz, kaptál azonnali segítséget?
"Én mit meg nem adnék most azért, h 4 évesen egy jó kis 14 éves muff megrontson... :)"
Ezt most már könnyű írni, de valszeg tönkre ment volna az életed úgy,mint az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!