Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tipikus rossz fiúval jöttem össze, aki melletted úgy néz ki, végre megállapodna, te utánad meg fut a "jó srác", akit nagyon kedvelsz, de nem úgy. Ilyenkor mit lehet tenni?
Mindannyian 21 évesek vagyunk és egy tini melodrámában érzem magam.
Amúgy mindkét srác szörnyen okos és vicces, jól érzem magam velük, de csak az egyik van viszonozva, így viszont kellemetlen érzem magam a másik miatt (közös baráti társaságunk van), mert nem akarom megbántani.
A rosszfiúval nagyon vigyázz. Én is randizgattam már ilyen tipikusan magabiztos, nagydumás, független pasikkal, akikről azt hiszed, hogy "na majd melletted megállapodnak", és hűséges társak lesznek, persze, max amíg el nem múlik a szerelem érzése, de kutyából nem lesz szalonna. Főleg nem egy 21 éves kisfiú esetében, meg akar állapodni, persze...
A jófiúnak meg mondd meg korrekt ember módjára, hogy nem akarsz tőle semmit.
Két opció van:
1- találsz magadnak egy harmadikat, mindegyikőtöknek jobb lesz :)
2- majd, ha végre "megállapodik" a "rossz srác" egész véletlen teherbe esel, és X idő múltán elhagy a gyerekkel együtt. Rájössz, hogy rossz döntés volt a "rossz sráccal" maradni és a "jó srác" után fogsz epekedni. A "jó srác" rájön, hogy nem akarja a "rossz srác" gyerekét sem és téged sem eltartani és sz.rik a fejetekre.
(egy volt "jó srác") u.i.: elnézést a nyers fogalmazásért ;)
Jesszus :D Azért én se vagyok hülye, nem egy életre fogok 21 évesen párt választani magamnak.
Mindketten úgy indultunk neki, hogy lesz ami lesz, jól érezzük magunkat együtt és kész :D Igaz a nagyon magabiztos duma, de életemben nem láttam még így remegni és zavarban lenni egy srácot se, amikor egy este elhívott, és kinyögte, hogy látja jól halad kettőnk közt, nagyon kedvel, próbáljuk meg!
Tudom jól, milyen a függetlenség, és volt nekem is ronda végű kapcsolatom, van annyi eszem, hogy szarnak nem teszem ki magam, de köszi az aggodalmat :D
Páran meg egyetek egy kis magnéziumot, elég stresszes életetek lehet! ;)
17.: Ez sokat elárul kedves Kérdező: "nem egy életre fogok 21 évesen párt választani magamnak".
Mindkét pasit ejteni kellene, mert egyiket sem veszed férfiszámba és egyik sem az igazi neked, ez az igazság.
Keress egy olyan férfit, mint a "jó srác", aki számodra az igazi! Vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!