Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondam meg a feleségemnek, hogy szeretném ha lefogyna?
Sziasztok!
A párom az utóbbi időben eléggé elhízott, szeretném ha elkezdene diétázni és fogyni.
Tíz éve vagyunk házasok, mikor megiskerkedtünk nem volt túlsúlyos bár sovány sem, teljesen normális alakja volt. Egy idő, és két szülés után aztán elkezdte felszedni a kilókat velem együtt, azóta én lefogytam tíz év alatt kétszer is, a feleségem viszont akaraterő híján van, és bár szokta mondani néha hogy szeretne fogyni, de valahogy a tettekig sose jut el, vagy pedig hamar feladja. Egyszer sikerült neki pár kilót lefogyni, amit persze gyorsan visszahízott.
Korábban már mondtam neki a dolgot, viszont sajnos túl közvetlen voltam és megbántottam vele ami csak úgy finoman azóta is az orrom alá dörgöl néha egy egy szóváltás alkalmával.
Fogalmam sincs, hogy hogyan hozakodjak elő a témával, mert nem szertném újra megbántani, ugyanakkor a dolog már meglehetősen zavar.
F/38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!