Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondam meg a feleségemnek, hogy szeretném ha lefogyna?
Sziasztok!
A párom az utóbbi időben eléggé elhízott, szeretném ha elkezdene diétázni és fogyni.
Tíz éve vagyunk házasok, mikor megiskerkedtünk nem volt túlsúlyos bár sovány sem, teljesen normális alakja volt. Egy idő, és két szülés után aztán elkezdte felszedni a kilókat velem együtt, azóta én lefogytam tíz év alatt kétszer is, a feleségem viszont akaraterő híján van, és bár szokta mondani néha hogy szeretne fogyni, de valahogy a tettekig sose jut el, vagy pedig hamar feladja. Egyszer sikerült neki pár kilót lefogyni, amit persze gyorsan visszahízott.
Korábban már mondtam neki a dolgot, viszont sajnos túl közvetlen voltam és megbántottam vele ami csak úgy finoman azóta is az orrom alá dörgöl néha egy egy szóváltás alkalmával.
Fogalmam sincs, hogy hogyan hozakodjak elő a témával, mert nem szertném újra megbántani, ugyanakkor a dolog már meglehetősen zavar.
F/38
Azért bántódott meg mert korábban rákérdezett, hogy miért nincsenek együttlétek, őszintén megmondtam neki, hogy nem egyáltalán nem vonzódom a kövér nőkhöz, és szeretném ha lefogyna ez persze egyáltalán nem volt diplomatikus, sőt inkább bunkó.
És igen, valahogy úgy érzem, hogy nagyon elkényelmesedett mellettem, ebben nyilván én is ludas vagyok, most hogy megvannak a gyerkőcök szerintem úgy van vele, hogy már mindent lehet.
Még hogy a párod hízik az a legkisebb de ha a gyereket is tömi na az igencsak gáz.
Meg kéne vele valahogy értetned hogy nem állapot hogy tömi magát és hízik folyamatosan, kb esélytelen hogy szép szóval rábírd. Mindenképp te leszel a "kötsög" ezzel nem tudsz mit csinálni. Be kell vállald hogy te leszel a szemét nincs mese.
Először belülről tedd rendbe.
Mondd neki, hogy szereted, hogy gyönyörű. Többet szeretnél vele lenni. Pláne, hogy jó idők vannak most. Menjetek együtt olyan játékokat csinálni, ami sport is egyben, de ne ez legyen az elsődleges ok, hanem a jó hangulat. Bicaj, fallabda, tenisz, uszoda......
Együtt vásároljatok élelmiszert ha lehet. Ne engedd, hogy fölös cukros, vagy túl lisztes dolgokat vegyetek. Cukros üdítőket sem. Nasinak gyümölcsöt. Az a gyerekekre hivatkozva is kimagyarázható. Ha nincs otthon körülötte olyan kaja, könnyebben megálja ő is.
A boldog ember nem eszik annyit mert nem kell evéssel pótolja a boldogság hormont. Ha meg a gyerekeknek is jó példát kell mutatni, akkor pláne.
Így szép lassan fogyásnak indul.
Van esuttyog a mekibe az első adandó alkalommal..
Ne hazudd neki,hogy mennyire gyönyörű,szerintem csak nagyobb bajt csinálsz..szerinted nem tudja,hogy nem az. Biztos jó pont lenne,ha a szemébe hazudnál miután közölted,hogy már fel se áll rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!