Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondam meg a feleségemn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondam meg a feleségemnek, hogy szeretném ha lefogyna?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párom az utóbbi időben eléggé elhízott, szeretném ha elkezdene diétázni és fogyni.

Tíz éve vagyunk házasok, mikor megiskerkedtünk nem volt túlsúlyos bár sovány sem, teljesen normális alakja volt. Egy idő, és két szülés után aztán elkezdte felszedni a kilókat velem együtt, azóta én lefogytam tíz év alatt kétszer is, a feleségem viszont akaraterő híján van, és bár szokta mondani néha hogy szeretne fogyni, de valahogy a tettekig sose jut el, vagy pedig hamar feladja. Egyszer sikerült neki pár kilót lefogyni, amit persze gyorsan visszahízott.

Korábban már mondtam neki a dolgot, viszont sajnos túl közvetlen voltam és megbántottam vele ami csak úgy finoman azóta is az orrom alá dörgöl néha egy egy szóváltás alkalmával.

Fogalmam sincs, hogy hogyan hozakodjak elő a témával, mert nem szertném újra megbántani, ugyanakkor a dolog már meglehetősen zavar.

F/38

2017. júl. 13. 09:45
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
17%

Mennyi idősek a gyerekeid? Ha már nem olyan nagyon kicsik, akkor bevonhatod őket. Pl. "véletlenül" beszélgess el velük arról, hogy milyen és miért jó az egészséges életmód, miért rossz az elhízás. Megemlítheted, hogy te is emiatt hogyan fogytál le, és kicsit aggódsz anyu miatt.

Ha a gyerekek is elkezdik biztatni, esetleg az ő szemükben lát őszinte aggódást, az nagyon motiváló tud lenni. Ők is részt vehetnek a közös mozgásban is, esetleg a gyerekekkel együtt főzhettek egészséges dolgokat.

2017. júl. 13. 10:34
 12/31 A kérdező kommentje:
10:26 -os pont úgy érzek, mint aket leírtál... Teljesen ránk illik amit mondtál. Ha kilépnék a kapcsolatból 99.9% -ig biztos vagyok benne hogy le tudna fogyni, viszont ezt nem szeretném, jól megvagyunk, de sajnos minden probléma fennáll amit mondtál.
2017. júl. 13. 10:35
 13/31 A kérdező kommentje:
A gyerekek 7 és 3, ami még ettől is jobban zavar, hogy a hét éves lányomon is van már felesleg. E miatt már össze is vesztünk párszor, hogy miért kell mindenféle vacakkal etetni.
2017. júl. 13. 10:38
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Amíg a feleséged nem akarja igazán, addig nem fog történni semmi. Amikor épp elégedetlenkedik magával, nyugodtan helyeselj. Meg fogod bántani, de amíg nem fáj neki eléggé, nem fog tenni semmit.
2017. júl. 13. 11:10
 15/31 anonim ***** válasza:
Hát pedig valamennyire komolyan és határozottan kell ezt megbeszélni, nrm bunkón nyilván...valahogy kezdjetek közös sportolásba, alakíts az étrendeteken, stb.
2017. júl. 13. 11:31
 16/31 anonim ***** válasza:
20%
akkor csak lusta. mit tegyél? semmit. ő se fog. keress egy igényes nőt
2017. júl. 13. 11:39
 17/31 anonim ***** válasza:
82%

gyereket minek tömi?

simán ülj le és mond meg, hogy kidobtad az összes vackot és ne csináljon zsírgömböcöt a gyerekből, mert egészségtelen és bántani fogják, ő egyen, ami akar, de gyereket hagyja a vackokkal

2017. júl. 13. 11:43
 18/31 anonim ***** válasza:
0%
Huh mintha csak magunkat latnam...3 eves kapcsolat,es a parom mostmar szexelni se akar velem mert elhiztam 20kg-al tobb vagyok,igaz en betegseg miatt de baromira rosszul esik,mindig elmondja hogy kicsi kocanak lat!Eleinte nagyon rosszul esett...pedig o szolt,mostmar nem is mond semmit en pedig elkezdtem onszantamboo csinalni mert felek hogy elveszitem ot!(21N es 24F) talan neki is kellene kicsit ereznie hogy mit veszithet...addig amig nem tudja felfogni hogy neked ez nem jo nem fog tortenni semmi,mert neki most ez egy bazi kenyelmes allapot
2017. júl. 13. 11:48
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Miért bántódott meg? Ő is látja.
2017. júl. 13. 11:55
 20/31 anonim ***** válasza:

Expárom is nagyon elhízott.

Neki azért voltak próbálkozásai, de szeretett enni, nem tudta megállni hogy ne egyen sokat a hizlalós kajákból.

Ami nagyon látványosan segített mindenféle sport nélkül az a paleo étrend! Próbáljátok ki.

2017. júl. 13. 11:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!