Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sem jogos a felháborodásom?

Figyelt kérdés
1 éve és pár napja vagyunk együtt. Multhonapban sokat mondtam neki hogy menjünk ki külföldre dolgozni de mindig nemet mondott most közölte hogy ki akar menni dolgozni németbe (mert az anyjának a tesvére ott van és mehetne oda dolgozni) de én még nem.mehetnék vele. Lenne mu ka nekem is de egyenlőre nem tudnék vele menni. Nem értettem hogy miért és megharagudtam hogy ha van munka akkor miért nem mehetek vele de értelmes okot mondani nem tudott rá. Egyik pillanatról a másikra intézte neki az anyja és teljes kétségbe esésembe azt mondtam neki hogy vagy velem megy vagy nélkülem de akkor vigye a cuccát. Jogos a felháborodásom vagy nem?
2017. júl. 12. 17:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
8# ne haragudj de én ezt nem nevezném kapcsolatnak. De hát ízlések és pofonok.
2017. júl. 13. 17:43
 12/15 anonim ***** válasza:
#8, de ez egy egészen más helyzet, a kisfiút elviszi az anyukája messzire, a Kérdező nem MEHET vele - és mire fel kell őt ezért lehülyézni?
2017. júl. 13. 18:48
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Mondatértelmezésed nulla!!

"de én még nem.mehetnék vele." MÉG!!! tehát mehet, de később!

"Lenne mu ka nekem is de egyenlőre nem tudnék vele menni."

És az, hogy te mit nevezel kapcsolatnak teljesen hidegen hagy. Az, hogy még nem volt lehetőségem összeköltözni a párommal, mert mikor megismerkedtünk után még 2 és fél évig suliba jártam, akkor még nem volt munkám, most meg amióta lett, terveztük és most hogy sikerülhetett volna márciusban, nálam februárban tragédia történt.

Szóval az okoskodásod helyett inkább maradj csendben és hallgass!!!

2017. júl. 13. 19:01
 14/15 anonim ***** válasza:

#13, ha már így belejöttél, ezt is értelmezd, pls:

"ha van munka akkor miért nem mehetek vele de értelmes okot mondani nem tudott rá."

Annyi sok takony gyerek van, aki képtelen kimondani az igazságot, és akkor jönnek ezekkel a gerinctelen terelésekkel hogy "még nem".

ugyan!

2017. júl. 13. 19:34
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és #14 teljesen igazad van. A stori vége az lett hogy külön utakon folytatjuk mert a végére kibujt a szög a zsákból.
2017. júl. 26. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!