Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak "elengednétek" a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak "elengednétek" a barátnőtöket 9 fiúval?

Figyelt kérdés

Volt osztàly tàrsaim meghívtak egy bográcsozásra ami jövő héten lenne valamikor és este felé lenne amikor lehűlt az idő. A szervező nem én vagyok így nem rajtam múlt ki lesz meghívva. Kérdeztem,hogy hányan leszünk. Kiderült,hogy csak én leszek lány és mind 9 fiú osztály társam jelen lesz. Érdeklődtem azzal kapcs is hogy más lányok hogy hogy nem jönnek? Erre a válasz az volt,hogy a fiúkkal megbeszélték kit látnának szívesen és ki az akivel a 4 év alatt sok időt töltött. Nálunk klikkesedés volt és tényleg mindig a fiúkhoz csapódtam. Úgy hogy ezért csak én leszek ott lányok közül. Nem zavar, mert ismerem a srácokat és mindenkivel nagyon jóban maradtam, tartom velük a kapcsolatot már 3 éve azóta,hogy vége a gimis éveinknek. De 6 hónap után ez az újabb találkozó. És szeretnék elmenni.

Férfiak ti elengednétek a barátnőtöket egy ilyen találkozàsra ahol csak fiúk lesznek? De ismeri őket és mindenki haver.

Ha nem támogatnátok vagy valamiért nektek ez baj lenne akkor mi lenne az oka?

Fontossak lennének a vàlaszok, mivel a barátom nem támogatja az ötletet, furcsálja is, és mintha picit féltékeny lenne.

Szerinte ennek egy épeszű férfi sem örülne.

Én elgondolkozdtam és ha ő elmenne férfiként bográcsozni 9 lánnyal akik az osztály társai voltak, nem találok ebben kivetnivalót. Meghívták, menjen érezze jól magát és egyen sokat!

Rosszul esik,hogy nem bízik bennem. Ennek kapcsán felhozta,hogy azt sem érti miért gondolom,hogy mindenki csak haverkodna velem,lehet hogy valakinek tetszem, rám startol. Ilyen nem lesz, osztály társaim voltak, olyanok mintha a testvéreim lennének a srácok.

Őszíntén FÉRFIAK ti mit gondoltok?

N

2017. júl. 11. 08:02
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező: (előtted szóló voltam)

Nem benned nem bízik, hanem a másik 9 srácban, az alkoholban, és azon szituációkban ami ilyenkor megtörténik.

Jól teszi, és ez így van rendjén.

Megkérdezted-e magadtól, hogy miért pont te?

Nem hiszem, hogy a 9 fiúnak te vagy a legjobb barátja.

Arról van szó, hogy még a lányok/nők többsége sem kerül szívesen ilyen szituációba.

Ez azt is mutatja, hogy a többi közül te találtattál befűzhetőnek és irányíthatónak.

És mint azt a példa mutatja, igazuk is van.

2017. júl. 13. 10:48
 42/50 anonim ***** válasza:
56%

Ez hulyeseg , h o befuzheto :D

Fogadjunk, h az ellenzok nagy %-anak nincs es/vagy nem is volt fiu-lany baratsagban resze , hangsulyozom BARATSAGban....!

Az eleg durva, h azert mert pasik es inni is fognak, rogton meg vannak belyegezve, h tuti megeroszakoljak a csajt vagy nyomulni fognak stb stb...

Kicsit el van nehany ember tajolva. A bizalom pont, h itt nyilvanulna meg, ha nem rinyalna a pasija... No mindegy

2017. júl. 13. 11:28
 43/50 anonim ***** válasza:
75%

Noha én sem repesnék az örömtől, ok nélkül nem bizalmatlankodnék. Ha azok a srácok 4 év alatt nem akartak semmit, akkor nem akkor fognak rád mászni, mikor bográcsoztok és barátod is van. Nem kell a férfiakat úgy beállítani, mint aki mindig készen van ráugrani a nőkre..

Kérdező, a párod nem bízik benned. Feltetted már magadnak a kérdést, hogy bizalom nélkül minek vagy még mindig párkapcsolatban? A válasz biztos a "mert szeretem " lesz.

Oké,de mire is mész ezzel a szerettel? Rápazarlod egy olyan emberre, aki nem méltó hozzá.

2017. júl. 13. 12:07
 44/50 anonim ***** válasza:
0%
Azért arra kíváncsi lennék, hogy kérdező szülei mit szólnának, ha netán tőlük kérne tanácsot.
2017. júl. 14. 09:57
 45/50 anonim ***** válasza:
78%
Egy felnőtt nő mi a f4szért kérne már tanácsot a szüleitől? 😅 Itt a pasija stikkes , nem a csaj
2017. júl. 14. 10:14
 46/50 anonim ***** válasza:
Ugyan, kedves utolsó, ezt te sem gondoltad komolyan! A szülő a legutolsó személy, akitől egy fiatal tanácsot kér. Sokkal jobban szereti a "vak vezet világtalant" helyzetet, és sokkal jobban szeret a hozzá hasonló végtelen élettapasztalattal rendelkező tinikre hallgatni. Majd, ha ne adj' isten valami baj történik, akkor jutnak eszébe a szülők. Így volt ez mindig és így is lesz, amíg ember él a földön.
2017. júl. 14. 10:16
 47/50 A kérdező kommentje:
Édesapám tud róla és csak a szemét forgatja ezen. Nem érti a barátom hogy hogy nem bízik bennem, azon véleményen van mint én. Nagyon bánt,hogy rólam sem feltételezi,hogy van bennem tartàs,megtudom magamat védeni, nem fogok sokat inni és bízhat bennem. Higyjétek el ha csak egy buliba mentem volna el vagy olyan helyre ahol màs férfiak is vannak az emberek 90%-a közéjük tartozik a barátom is azt gondolja,hogy majd valaki ràm cuppan, megakar fektetni,mert én befűzhető vagyok? Azért,mert már nem először elhívtak az osztály társaim ilyen találkozóra? Soha nem történt semmi. Ha valahova elmegy a barátom nem feltételezek olyat,hogy oh biztos ezek a nők rá startolnak,valakinek tetszik és majd rá mozdul az én pasim pedig úgy is könnyen befűzhető, lehet meg.kal valakit. Atya világ, hogy a f.be lehet így gondolkodni?
2017. júl. 14. 10:16
 48/50 A kérdező kommentje:
Ez egy akkora h.lyeség 46-os. Én szoktam beszélni az apàmmal és nem tud sok mindenről, de azért sok mindenről ki kiértem már a véleményét és erről is. Engedély nem kell, mert felnőtt vagyok.
2017. júl. 14. 10:17
 49/50 A kérdező kommentje:
Szóval sok mindenről nem tud, de van amiről igen és talán a legfontosabb problémáimat neki mondom el meg a barátomnak. Tanácsot mindig apától kérek, kapok.
2017. júl. 14. 10:19
 50/50 anonim ***** válasza:
50%

"Nagyon bánt,hogy rólam sem feltételezi,hogy van bennem tartàs,megtudom magamat védeni, nem fogok sokat inni és bízhat bennem"

Őszintén, válaszolj!

Miért vagy még a barátoddal együtt? Te lenyelsz neki egy ekkora bizalmatlanságot? Te kapcsolatnak nevezed azt,hogy valaki ennyire nem bízik a másikban?

Nyisdf már a ki a szemed! Nem csak azt kell észrevenni,hogy a párom jaj de cukimuki meg de nagyon szeret, hanem az ilyeneket is. Az ilyen "negatív megmérettetésenek"van a legnagyobb súlyuk és jelentőségük

Húzhatod még hónapokig meg évekig ezt a "kapcsolatot", de a vége ugyanaz lesz: Szakítás.

Vagy neked lesz eleged belőle (okkal), vagy neki ok nélkül belőled, mondván, miféle nő az, aki ura parancsa ellenére több férfi baráttal mer találkozni.

2017. júl. 14. 10:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!