Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak "elengednétek" a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak "elengednétek" a barátnőtöket 9 fiúval?

Figyelt kérdés

Volt osztàly tàrsaim meghívtak egy bográcsozásra ami jövő héten lenne valamikor és este felé lenne amikor lehűlt az idő. A szervező nem én vagyok így nem rajtam múlt ki lesz meghívva. Kérdeztem,hogy hányan leszünk. Kiderült,hogy csak én leszek lány és mind 9 fiú osztály társam jelen lesz. Érdeklődtem azzal kapcs is hogy más lányok hogy hogy nem jönnek? Erre a válasz az volt,hogy a fiúkkal megbeszélték kit látnának szívesen és ki az akivel a 4 év alatt sok időt töltött. Nálunk klikkesedés volt és tényleg mindig a fiúkhoz csapódtam. Úgy hogy ezért csak én leszek ott lányok közül. Nem zavar, mert ismerem a srácokat és mindenkivel nagyon jóban maradtam, tartom velük a kapcsolatot már 3 éve azóta,hogy vége a gimis éveinknek. De 6 hónap után ez az újabb találkozó. És szeretnék elmenni.

Férfiak ti elengednétek a barátnőtöket egy ilyen találkozàsra ahol csak fiúk lesznek? De ismeri őket és mindenki haver.

Ha nem támogatnátok vagy valamiért nektek ez baj lenne akkor mi lenne az oka?

Fontossak lennének a vàlaszok, mivel a barátom nem támogatja az ötletet, furcsálja is, és mintha picit féltékeny lenne.

Szerinte ennek egy épeszű férfi sem örülne.

Én elgondolkozdtam és ha ő elmenne férfiként bográcsozni 9 lánnyal akik az osztály társai voltak, nem találok ebben kivetnivalót. Meghívták, menjen érezze jól magát és egyen sokat!

Rosszul esik,hogy nem bízik bennem. Ennek kapcsán felhozta,hogy azt sem érti miért gondolom,hogy mindenki csak haverkodna velem,lehet hogy valakinek tetszem, rám startol. Ilyen nem lesz, osztály társaim voltak, olyanok mintha a testvéreim lennének a srácok.

Őszíntén FÉRFIAK ti mit gondoltok?

N

2017. júl. 11. 08:02
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
16%

Miért nem megy ő is veletek? Oké, hogy ez olyan osztálytalálkozó féle, de 9 pasi mellett nem hiszem, hogy zavarna bárkit is.

Tudom, hogy fontos egy kapcsolatban a bizalom, de szerintem az nem normális, ha egy srácot nem zavar, hogy a barátnője más pasikkal bográcsozik egy nyári estén.

Bár, én lány vagyok lehet rosszul látom :D

2017. júl. 11. 10:44
 12/50 anonim ***** válasza:
100%
Én osztom azon hozzászólás véleményét,ami hár feltételezi,hogy rámozdulhatnak a lányra,mégis azt vissza lehet utasítani! Kérdező nem a fiúkban nem bízik a párod,hanem a te ítélőképességedben,hűségedben. Én egy ilyen szituban nem lennék toleráns. Ha ők a barátaid és fontosak,akkor ne mondj le róluk egy hisztis,bizalmatlan pasi miatt. Ha zsarol,vagy meg akarja szabni mit tegyél akkor lapát. Nem jó ez a játék mert rád telepszik és előbb-utóbb élni sem hagy.
2017. júl. 11. 10:49
 13/50 anonim ***** válasza:
0%
11nek mondjuk igaza van egy fiú ide vagy oda.. aztan legalabb nem lesz para,ha meg nem tetszik a haverjaidnak annak meg oka lesz...
2017. júl. 11. 10:50
 14/50 anonim ***** válasza:
34%

# 10

Itt nem annyira a megcsalásról és éretlenségről van szó hanem adott egy férfi akit zavar hogy a barátnője 9 pasival szórakozik egész éjszaka. Elárulom hogy a normális férfiak 90%-át ugyanígy zavarná. De igazad van, nyomja el a normális ösztöneit hogy ne hasson éretlennek. Esetleg csúsztasson vigyorogva bár óvszert is a barátnője zsebébe hogy ő milyen figyelmes és gondoskodó. Szánalmas hogy egyes nők hogy gondolkodnak...

2017. júl. 11. 10:59
 15/50 anonim ***** válasza:
75%

Képzeld már el....

Tegyük fel,hogy egy srác rámászik egy SZINGLI lányra. Tuti,hogy nem 8 másik ember előtt tenné egy bográcsozásnál. Itt még a lány ráadásul kapcsolatban van. Ki lenne az a hülye,aki a párját egy sereg másik ember szeme láttára csalna meg???

Előbb aggódnék akkor,ha a lány csak e

EGY sráccal találkozna,mint egy csapattal.

2017. júl. 11. 11:03
 16/50 anonim ***** válasza:
0%

#15-ös!

Pl. az én volt feleségem, és egyáltalán nem zavarta a másik 6 pasit.

Sőt, ők is megkóstolták...

2017. júl. 11. 11:06
 17/50 Diavolino44 ***** válasza:
100%

Az szep, nem csodalom, hogy itt tartunk. Ezek a valaszok remelem csak viccek.

Nekem sok lany baratom van, de ok azert baratok, mert en semmilyen szinten nem vonzodok hozzajuk. De szerettem veluk logni, mert erdekesebbek voltak a temak amik ok beszeltek. Egyszer 6 csajszival mentunk kocsmazni. Semmi nem tortent, mert miert is tortent volna?

Igaz en sose voltam feltekeny, de engem aztan nem erdekelne meg ha 29 fiuval mennel el akkor sem, ha valaki megakar csalni, egy srac is boven eleg. Ha meg nem akkor lehet ott akarmennyi.

2017. júl. 11. 11:11
 18/50 anonim ***** válasza:
32%

#17-es:

Előtted szóló voltam, sajnos igaz a történet.

Pont ezért esélyt sem adok ilyennek legközelebb!

Magyarul nem állok ki az M1-es kellős közepére széttárt karokkal, amúgy is van fék dumával....

2017. júl. 11. 11:14
 19/50 anonim ***** válasza:
85%

#14, aztán honnan az infód a normális férfiakról?

Normális férfi szereti a társát, és nem tartja lotyónak.

Normális ember azt gondolja, hogy 10 ember egy helyen korántsem jelent tömegszexet.

2017. júl. 11. 11:16
 20/50 anonim ***** válasza:
25%
Igen, elengedném. Nyilván nem tetszene, de tudok tenni akármit is? Ha valami történne, úgyis kiderül hamar, 9 emberből valaki elszólná magát.
2017. júl. 11. 11:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!