Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szó szerint sírva fakadok az utcán egy babakocsis pártól, és ez sem hatja meg akkor tényleg nem érdekli mit érzek?
Figyelt kérdés
Gyereket szeretnék. ő nem. Akárhányszor meglátok egy boldog párt,elsírom magam. Nagyon égő nekem is az utcán bőgni,de nem tehetek róla,nyomorultul érzem magam. ő csak rám szól,hogy fejezzem be mert neki kellemetlen. ennyire szívtelen lenne?2017. júl. 10. 17:32
31/34 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Túl vagyok harmincon. Te nem sírsz ha szomorú vagy? Irigyellek. Tudod vannak érzékenyebb emberek is.
2017. júl. 11. 20:38
32/34 A kérdező kommentje:
Játékbaba mi? Mikor tarkón f_ssa magát,18 évig te intézel mindent,takarítasz reggeltől estig,sír,hisztizik,földhöz vágja magát,követelőzik,nagyobb lesz,azt mondja utál,el akar költözni stb. Hidd el,nem egy hálás feladat,pontosan tudom. Csak vannak szép pillanatai is.
2017. júl. 11. 20:40
33/34 anonim válasza:
Ha tényleg vágysz gyerekre, miért vagy 30 felett olyan férfival, aki nem?
34/34 anonim válasza:
Cicabogár, a szerelem elmúlik, te pedig csak a saját lehetőséged veszed el, hogy gyereked legyen..
Hosszú távon gondolkodj:
írd le magadnak, hogy képzeled magad vele 5, és hogyan 10 év múlva? Nem fogod megbánni?
És ha szétmentek addigra, neked meg még ez a vágyad is elszállt, mit csinálsz?
Így is, úgy is kockáztatsz és veszítesz valamit, csak szólok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!