Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a barátomat más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátomat más lány is érdekli?

Figyelt kérdés
A barátom sokat nézeget Facebookon egy lányt, figyelemmel követi az életét, elég sok mindent tud róla, néha nekem is megjegyez dolgokat ezzel a lánnyal kapcsolatban pl. hogy ez a lány ilyen-olyan. Nem tudom hogy rosszra kellene-e gondolnom, lehet valakinek ez apróság de nálunk két és fél év alatt nem fordult elő még ilyen. Tudnátok tanácsot adni? Szerintetek ez mit jelenthet?
2017. febr. 12. 21:32
 1/6 anonim ***** válasza:
77%

Közölni vele, hogy ez számodra zavaró.

Bumm.. ennyi volt. Ha tovább folytatja, akkor meg kiadni az útját, "légy boldog azzal a lánnyal", és nem meglágyulni, amikor visszasírja magát, hogy "de nyuszi, én nem úgy gondoltam..."

2017. febr. 12. 21:34
 2/6 Haku-sama ***** válasza:
4%

Törj egy vesszőt, és amikor alszik, hirtelen teljes erőddel kezd el vele csépelni a testét mindenhol, nagy erőt kifejtve. Ha maga elé teszi a kezét, ne állj le, csak üsd tovább, minden erőddel.

Jó alaposan verd el, mutasd meg, hogy te vagy az asszony a háznál. Másként nem fog nőnek tartani, hanem azt fogja gondolni, hogy bármit meg tehet melletted.

Ha valóban asszony vagy a talpadon, és szereted a pacákot, akkor ezt megteszed, hiszen a szerető szülő is megbünteti a gyermekét, szeretetből, hogy jó útra térjen. Fogalmazzunk tehát úgy, hogy jobban fog fájni a dolog neked, mint neki, de eredményes lesz.

2017. febr. 12. 21:36
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Talán elbeszélgethetnél vele az egymás iránti tiszteletről és a figyelmességről, ami úgy tűnik igen távol áll tőle.
2017. febr. 12. 21:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindig is tudtam, h ez a arckönyv a sátán műve... Fiatal kapcsolatokat tesz tönkre. De miért, miért? :D
2017. febr. 12. 21:40
 5/6 anonim ***** válasza:
80%
4.valaszolonak igaza van nekem is to kre tette sajnos. Szerintem ultimatum. Vagy befejezi a stirolest vagy hello. Dontse el h kalandozgatni akar vagy veled.
2017. febr. 12. 21:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Úgyse fogja befejezni, max titokban csinálja. Ki ez a lány? Honnan ismeri?

Az én exem egy pénztáros csajt lesett fb-n, egyszer megláttam, hogy megnézte, és azt se tudtam, ki az, aztán a boltban jött a felismerés, mikor mellettem toporgott nagy zavarban... Nem szóltam elsőre, de aztán folyamatosan csekkolta, csomószor indokolatlanul járt boltba (haszontalan dolgokat vásárolni).

Mi amúgy elköltöztünk arról a településről kb fél év múlva (tervezett volt), addigra persze már kifejeztem nem tetszésem a kémkedése miatt. Persze óvatos volt már utána, mert kamu fb-t csinált, és azon keresztül nézte a lányt. Utolsó nap is képes volt ott vásárolni, és a tudtomra hozni, hogy a "kis barátnőm" hogy vigyorgott rá. Amúgy pár hónap után szakítottam vele. Szinte biztos vagyok benne, hogy lesi még a kis csajt, dehát kilóméterek, és a csaj pasija választja el tőle...

2017. febr. 13. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!