Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem boldoggá a barátomat?
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tegyem boldoggá a barátomat (nemrég jöttünk össze). Semmi szexuális dolog nem jöhet szóba, mert az én vallásom szerint a házasság előtti szex tilos. Adnátok tanácsokat, hogy mit kéne tennem, hogy boldog legyen?
Előre is köszi a segítséget!
19/L
Gary Chapman: A szerelem pszichológiája
Vagy az Egymásra hangolva című könyvet ajánlom figyelmedbe...(mind1 melyik, kb 1:1-ben ugyanaz)
Az 5 szeretet nyelvről szólnak.
23F
attól hogy leszopod az még nem szex nem?
amúgy meg ugye tudja ezt és nem csak hitegeted!?
23:01-es. Köszönöm, utánanézek a könyveknek! :)
-Zzzz- Az orális szex is szex. Igen, tudja, nem csak hitegetem.
Tőle kérdezd meg, mi nem ismerjük őt. Szerintem elmondja, mit szeretne és mi tenné boldoggá.
Nem akarlak befolyásolni, csak egy tanácsot adnék: Olvass utána a vallásoknak, a létrejöttük okának. Sokkal könnyebb és boldogabb életed lesz.
01:23-as. Köszönöm a tanácsot.
06:55-ös. Nem tudom, hogy te milyen vallású vagy, de mindegy is. Nyilván nem fogom egy másik nővel boldoggá tenni..
A fiúk imádják, ha dicsérik őket, és úgymond felnézel rájuk :)
23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!