Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem boldoggá a barátomat?
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tegyem boldoggá a barátomat (nemrég jöttünk össze). Semmi szexuális dolog nem jöhet szóba, mert az én vallásom szerint a házasság előtti szex tilos. Adnátok tanácsokat, hogy mit kéne tennem, hogy boldog legyen?
Előre is köszi a segítséget!
19/L
Barátod is vallásos? Mert ha igen akkor egyszerűbb. Hány éves különben? Tudod és hogyan érint téged, hogy önkielégitést végez? csók közben észre vetted e hogy merevedése van?
Na de tanácsok, legyél figyelmes vele, szervezz sok olyan programot amin nélküled is jól érezné magát, de te mégis ott vagy vele és ez a hab a tortán. Elmehettek bowlingozni, csocsózni léghokizni mókás játékok. Kirándulás piknik, süssél fözzél neki. Motorokat autókat szereti??
Nem, a barátom nem vallásos, szóval ez megnehezíti a dolgokat.. 20 éves. Tudom, hogy végez önkielégítést, és bár az én hitem szerint ez tilos, nem ítélem el ezért. Még nem csókolóztunk, nagyon friss a kapcsolatunk.
Köszönöm, ezek nagyon jó tanácsok! :) A motorokért/autókért nem különösebben rajong.
Nem, nem pettingeltünk.
Ennyire menthetetlennek gondolod? A barátom tudja, hogy hívő vagyok és hogy nem lehetünk együtt szexuális értelemben (egyelőre legalábbis biztosan nem). De nagyon szeretem őt, és ezt ki is mutatom.
A hitem nem a szexet tiltja, hanem a házasság előtti szexet. És azért tiltja, mert a mi hitünk szerint a szex csak a házasság szent kötelékében valósulhat meg.
Ezt hogy kell elképzelni amúgy? Összebújhattok azért ágyban fekve? Vagy aludhattok együtt? Megmasszírozni szabad egymást?
Amúgy ennek a hithez szerintem sok köze nincs, ez csak egy szokás. Olyan, minthogy karácsonykor fenyőfát állítunk. Szerintem ha valaki komolyan gondolná, hogy azon múlik, hogy szereti e az Istent vagy hogy Isten a szerint dönt, hogy a mennybe kerül e, hogy ő leszopja e a barátját, az inkább nem bízik eléggé Istenben :) De persze ettől még meglehet tartani szokásokat, az ezek megtartása alkot egy kulturális közösséget. De szerintem ennek a betartása nem közvetlenül az Isten kapcsolat része.
itt nagy bajok vannak ha a petting se engedett, hisz abba nincs szexuális aktus, tehát nincs szex
izgi 1 kapcsolat lehet, nyugodtan nevezheted ennyi erővel haverodnak is, azokkal se szokás dugni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!